Mando Steakhouse - coaste cu sos barbecue, cartofi Idaho și salată Mando

Mando Steakhouse & Bar, Malmö

Ne-a plăcut:

  • Mâncarea

Nu ne-a plăcut:

  • Înghesuiala

Ratingul nostru:


Am mâncat aici în timpul plimbării la Malmö, pentru că era foarte aproape de hotel iar noi eram flămânzi 🙂Impresiile noastre

Se pare că şi de data asta am stat prost cu organizarea şi am mers fără rezervare. N-am mai avut noroc să găsim loc în interior, ca la Mello Yello, dar am fost suficient de norocoşi să găsim totuşi loc pe terasă. Cam mică şi foarte înghesuită, dar am fost mulțumită pentru că, ghiciți ce?, imi era foame. Era şi cam frig, dar aveau multe încălzitoare, la un moment dat chiar am rugat să mai oprească din ele, deci a fost ok.

Fiind un steakhouse, în meniu sunt foate multe preparate din carne, asta nu a fost neapărat o surpriză, dar totuși nu am fost pregătită să găsesc un singur fel pe bază de peşte şi ăla cu garnitură de cartofi fierți. 🙈

Până la urmă cei de acolo au fost drăguți şi au inlocuit cartofii fierți cu cartofi prăjiți şi uite aşa am mâncat fish and chips, peştele fiind pane. Dar am primit şi salată lângă, a fost bun, deşi nimic spectaculos. N-aş merge special pentru asta.

Serviciul mi s-a părut cam încet, dar era şi foarte aglomerat şi oricum acolo nu se grăbeşte nimeni.

Mi-am dat seama şi după felul în care clienții aşteptau la intrare, la coadă, să fie poftiți în restaurant sau pe terasă. Din câte am putut să-mi dau seama unii aveau rezervare, alții nu, dar nimeni nu s-a enervat, nu a vociferat.

Pentru cei veniți din țări ca a noastră în care toată lumea se grăbeşte, claxonează, bombăne şi gesticulează a fost un exemplu de civilizație🙂

În concluzie, dacă eşti vegetarian, nu e loc pe care să ți-l recomand. Iar dacă mergi pentru o friptură, ar fi de preferat să faci rezervare.

Mă rog, nu aș zice că nu ne-am organizat; aleseserăm alt restaurant, am sunat să facem rezervare dar nu a răspuns nimeni, așa că am mers la noroc. Și nu am avut noroc. De asta ne-am apucat sa căutam un plan B, am găsit Mando și, per total, am ieșit pe plus.

Mai mult eu, recunosc, pentru că am mâncat niște coaste foarte, foarte bune. Fragede, bine făcute și cu sos fix cât trebuie ca să mai apuci să și simți gustul cărnii.

Acuma, poate îmi era și mie nițel foame, dar m-au încântat inclusiv cartofii de la garnitură. Bonus, oricât nu-s eu fan verdețuri, salata „Mando” a venit la fix ca să dea o notă de prospețime și crunchiness întregului ansamblu.

Deci eu am fost foarte mulțumit de mâncare; e drept, nu e neapărat locul ideal pentru adus iubita vegetariană, dar hei! Adam a renunțat la o coastă pentru Eva, merită și urmașii lui câte o coastă din când în când 😀

La băuturi nu stau grozav, doar la vin roșu au o ofertă mai variată (deh, steakhouse), dar găsește oricine ceva decent de băut. Ca amenajare, locul e curat și interiorul decorat relativ plăcut, cu un aer pe care l-aș boteza modern vintage. Adică ceva ce era modern acum cateva zeci de ani :D. Totul e, însă, foarte înghesuit. Inclusiv pe terasă noi am stat la o măsuță minusculă, fix în margine, de eu stăteam mai mult pe trotuar decât pe terasă.

Per total, recomand o oprire pentru carnivori. Dacă nu e prea frig e de preferat terasa și, evident, e nevoie de rezervare sau răbdare.


Website

mandosteakhouse.com


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top