Recenzii

Dacă te-au inspirat plimbările noastre, poate vrei să citești și impresiile din hotelurile în care am stat și restaurantele în care am mâncat.

La urma-urmei, și dacă nu ești la plimbare, de mâncare și un loc de dormit toți avem nevoie 🙂


Cazare

Experiențele pe care le-am avut la diferitele hoteluri și pensiuni la care am stat. Cele mai recente recenzii scrise sunt mai jos:

Exclusive Hotel & More, Sibiu - camera

Exclusive Hotel & More, Sibiu

Exclusive Hotel & More este o opțiune decentă în Sibiu; relativ aproape de centru, cu servicii rezonabile și personal politicos. Bonus, parcare generoasă.
Citește
Hotel Ramada, Târgu Jiu - camera

Hotel Ramada by Wyndham, Târgu Jiu

Hotel Ramada e cel mai nou hotel din Tîrgu Jiu; cu design modern, atenție la detalii și la experiența clienților, ne-a făcut să ne simțim bine și, probabil, să revenim.
Citește
Pensiunea „Ave, Alba!”, Alba Iulia - camera

Pensiunea Ave, Alba!, Alba Iulia

Am stat la Ave, Alba! la ultima vizită în Alba Iulia. E o pensiune decentă, aproape de centru, curată și corectă, care nu impresionează în mod deosebit prin ceva.
Citește

Restaurante

Impresii despre restaurante, trattorii și puburi, cu ce am mâncat, plus cum ni s-a părut ambianța, servirea și publicul 🙂

Cele mai recente reviewuri de locuri în care am mâncat:

Restaurant Oscar - terasa

Restaurant Oscar, Câmpina

Oscar Restaurant este unul dintre cele mai bine cotate localuri din Câmpina; popularitatea e reală, ținând cont de numărul de clienți care erau acolo, dar pe noi nu ne-a convins.
Citește
Restaurant Belvedere - terasa

Restaurant Belvedere, Târgoviște

Restaurantul Belvedere pare popular printre turiști (și localnicii din Târgoviște), dar pentru noi nu s-a ridicat chiar la înălțimea așteptărilor.
Citește

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.

Scroll to Top