plimbari.ro cover

Recenzii

Dacă te-au inspirat plimbările noastre, poate vrei să citești și impresiile din hotelurile în care am stat și restaurantele în care am mâncat.

La urma-urmei, și dacă nu ești la plimbare, de mâncare și un loc de dormit toți avem nevoie 🙂

Cazare

Experiențele pe care le-am avut la diferitele hoteluri și pensiuni la care am stat. Cele mai recente recenzii scrise sunt mai jos:

Continental Forum, Constanța - seaview

Hotel Continental Forum, Constanța

Continental Forum din Constanța e un fost hotel comunist, atent și competent modernizat, deși păstrează aerul de epocă :). Personalul nu a fost la fel de modernizat.
Citește
Carolina House - camera

Carolina House, Sighișoara

În Sighișoara am stat la Carolina House, la 10 minute de cetate și aglomerația din ea. Ne-a plăcut, pentru curățenie și atenția la detalii, dar și pentru că am fost singurii oaspeți 🙂
Citește
Scandic S:t Jörgen - baie

Scandic St. Jörgen Hotel, Malmö

Ne-a plăcut la Scandic St. Jörgen – hotelul e foarte aproape de centrul orașului Malmö, e extrem de curat și oferă un stil funcțional, spre minimalism. Revenim aici.
Citește

Restaurante

Impresii despre restaurante, trattorii și puburi, cu ce am mâncat, plus cum ni s-a părut ambianța, servirea și publicul 🙂

Cele mai recente reviewuri de locuri în care am mâncat:

Nikos Greek Taverna - souvlaki

Nikos Greek Taverna, Constanța

Nikos Greek Taverna e, de fapt, un fast food cu specific grecesc. Mâncarea nu impresionează, iar viteza nu a fost nici ea fantastică, deci nu vedem motive pentru a mai veni aici.
Citește
Tara's GastroPub - biban de mare cu legume

Tara’s GastroPub, Constanța

Tara’s GastroPub e de departe cel mai bun restaurant la care am mâncat în Constanța. Are ambianță plăcută, servire amabilă și o mâncare grozavă.
Citește

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.

Scroll to Top