Hotel Sonnenhof, Suceava - exterior și parcare

Hotel Sonnenhof, Suceava

Ne-a plăcut:

  • Camerele moderne și curate
  • Restaurantul hotelului

Nu ne-a plăcut:

  • Parcarea cam aglomerată
  • Distanța de centru

Ratingul nostru:Impresiile noastre

Am spus deja, în postul despre prima parte a vacanței noastre prin Moldova şi Bucovina, că hotelul în care am stat la Suceava a fost exact pe gustul meu: curat, cameră mare, mobilier nou (nu cădea, nu se rupea, nu scârțâia nimic), baia suficient de spațioasă. Ah, şi am un avut un queen size bed super confortabil.

Ce mi s-a părut neobişnuit a fost că dacă aveai nevoie de curățenie în cameră trebuie să anunți recepția dimineața, altfel cameristele nu intrau în camera. E foarte ok, doar să ai grijă să nu uiți.

Noi am avut o cameră la parter, într-o aripă a hotelului foarte liniştită. E posibil ca în cele care aveau geam spre terasa restaurantului să fie mai zgomot. Totuși, camerele par a fi izolate bine – nu ne-am auzit vecinii în niciun moment, cum se întâmplă adesea prin hoteluri.

Hotelul e la intrarea în oraş dar nu ne-a deranjat pentru că, oricum, planurile noastre erau să facem diverse excursii cu maşina în afara oraşului.

Parcarea hotelului, deşi destul de mare, era cam aglomerată. Dar nu s-a întamplat în niciuna din seri să nu găsim loc. Motivul aglomerației, am presuspus eu, ar fi că în hotel e restaurantul Mosaik, cu review-uri bune şi foarte frecventat. Noi nu am mâncat mare lucru la restaurantul hotelului, în afară de micul dejun, aşa că nu pot spune mare lucru despre cum se mănâncă aici. Doar într-o seară am comandat ceva mix de bruschette, care au fost ok (dar ce poți greşi la ele; chiar şi mie îmi ies 🙂 ) şi o prajitură cu brânză şi piersici (recomandarea bucătarului), care nu mi-a plăcut. O fi fost bună imediat ce a fost pregătită; eu sigur am mâncat-o după câteva zile😞

Micul dejun destul de variat, deşi fructele și legumele  puțin cam ofilite, dar cafeaua bună pentru un hotel.

Au şi o grădină cu terasă, foarte spațioasă, cu flori şi verdeață, de care am profitat la micul dejun.

Per total mie mi-a plăcut aici si aş reveni.

Hotel Sonnenhof a avut noroc, în primul rând, că veneam de la Stejarro🙂

Mă rog, să fiu fair play, sunt în două categorii diferite; Sonnenhof e genul de hotel urban de business, de lanț hotelier.

Iar asta vine cu toate lucrurile la care te-ai aștepta de la un astfel de hotel – cameră spațioasă, mobilier de calitate, personal atent și amabil. Plus, în sfârșit, papuci în cameră 🙂

Zona este una comercială, cu activitate minimă noaptea, deci nu prea are cine să facă gălăgie. Dar nici nu poți da o fugă prin oraș fără mașină.

Micul dejun nu m-a impresionat, dar până la urmă a fost un echilibru rezonabil între roșiile cam necoapte și selecția destul de mare de brânzeturi.

Restaurantul hotelului e printre cele mai bine cotate restaurante din Suceava, iar asta are plusuri și minusuri: pe de o parte e comod să poți mânca fără să mai mergi în oraș, mai ales că restaurantul stă deschis până spre 12-1; pe de altă parte popularitatea lui înseamnă că e destul de aglomerat, mai ales când toată lumea caută o masă în aer liber.

Cât despre mâncarea propriu-zisă, nu mă pot pronunța decât în legătură cu desertul – Mousse-ul cu ghimbir neașteptat de bun, tortul casei relativ comun. Dar hei, ciocolata e ciocolată, corect?

Tot din cauza restaurantului parcarea e mai mereu plină; pe la ora 11 lumea începea deja să improvizeze, deși noi am găsit mereu loc atunci când ne întorceam din plimbări. Și, apropo de parcare, una dintre ieșiri este mai degrabă stil off-road, probabil să se așeze bine mâncarea când ieși de la Mosaik 🙂

Cred că aș încerca un hotel mai aproape de oraș dar, dacă distanța nu e un criteriu, ar trebui să vă placă aici, mai ales dacă nu sunteți foarte mofturoși la micul dejun.Website

hotelsonnenhof.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către hotel sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top