Exclusive Hotel & More, Sibiu - camera

Exclusive Hotel & More, Sibiu

Ne-a plăcut:

  • Curățenia
  • Parcarea

Nu ne-a plăcut:

  • Ușile/antifonarea
  • Micul dejun

Ratingul nostru:



Impresiile noastre

Trebuie să recunosc, încă nu am găsit în Sibiu un hotel la care să vreau să mă întorc, cum e de exemplu Hotel Belfort în Brașov. Încă testăm. Așa că la plimbarea asta am ajuns la Exclusive Hotel & more. Este relativ aproape de Centrul vechi, imediat ce traversezi râul Cibin, în zona pieței cu același nume. Eu am estimat vreo 10, poate 15, minute de mers pe jos până la Podul Minciunilor.

Un alt criteriu important în alegerea locului în care ne cazăm, în afară de apropierea de centru, e parcarea. Aici este inclusă și au suficiente locuri încât să nu-ți faci griji că nu ai unde lăsa mașina.

Camera noastră a fost destul de mică, dar confortabilă și călduroasă. Baia în schimb mare, iar totul foarte curat. Am avut și o terasă generoasă, apreciată mai degrabă de fumătorul din echipă :). 

Micul dejun a fost cam modest pentru ce aștepți de la 4 stele. Nu plecai flămând, dar opțiunile mi s-au limitate în comparație cu alte locuri.

Hotelul are și un restaurant la care, în momentul în care te cazezi, primești un cupon de reducere de 10%. Noi nu l-am testat așa că n-aș ști să-ți dau detalii.

Oricum e un loc decent de cazare pe care ți-l recomand și ție dacă nu ai vreun hotel preferat în Sibiu. Eu aș mai sta aici dacă nu aș găsi altă variantă.

Continental Forum nu, Ramada Sibiu clar nu, căutarea de hoteluri în Sibiu continuă. Dar măcar ne asigură o doză de noutate la fiecare vizită în oraș. Pe Exclusive l-a ales Santina; singura mea condiție, pentru că centrul Sibiului mi se pare ultra-aglomerat, a fost să aibă parcare. Și are 🙂

Camera noastră a fost OK, curată, cu mobilier funcțional; un pic ciudată partiționarea în spațiu de dormit/holișor; chiar dacă per total ansamblul are probabil o suprafață cel puțin rezonabilă, senzația este una de spațiu mai limitat și înghesuit.

Tot ciudat a fost și balconul imens care se intindea pe două laturi ale camerei, plus puțin din camera vecină. Mie îmi plac balcoanele, dar de la o anumită dimensiune încolo nu prea mai sunt beneficii. Adică OK, am putut să mă și plimb în timp ce fumam, nu e mare lucru. Dar în același timp nu aș fi vrut să stau în camera alăturată, al cărei geam de la baie dădea tot în balconul ăsta 😐

Și, cel mai mare minus, antifonarea, mai exact ușile care păreau din hârtie. Când vorbea cineva pe scări părea că e cu mine în duș. Iar asta în condițiile în care hotelul nu a fost deloc aglomerat, nu știu cum o fi când vin câteva familii cu copiii în vacanță.

În rest micul dejun decent, nu fantastic; personalul amabil și politicos; distanța de centru perfectă pentru o plimbare. Adică OK, dar nu cât să plec de acolo hotărât să revin. Deci căutarea continuă.


Ponturi

Nu toate camerele au balcon, deci dacă e important pentru tine menționează asta când faci rezervarea.


Website

hotelexclusive.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către hotel sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:



Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top