Hotel Belfort, Brașov - balcon

Hotel Belfort, Brașov

Ne-a plăcut:

  • Amplasarea
  • Camera
  • Micul dejun
  • Măsuri anti-Covid

Nu ne-a plăcut:

  • Parcarea mică și înghesuită
  • Restaurant cu terasă mică

Ratingul nostru:


Am stat aici o noapte, când am decis să prelungim plimbarea noastră prin Covasna și Brașov. Nu e prima oară când stăm aici și, probabil, nici ultima.

Mai jos, imaginile lor și impresiile noastre.Impresiile noastre

Pentru că ne-a plăcut si nu am vrut să ne intoarcem așa repede acasă, ne-am mai prelungit mini vacanța cu o zi. Dar nu am mai stat în Covasna, ci în Brașov.

Deși are 3 stele, Hotel Belfort poate concura cu multe hoteluri de 4 stele. Îmi place că este aproape de centru, foarte curat, camere moderne, spațioase, au papuci 😉 , fier de călcat, minibar.

Si aici aș menționa că poate pe perioada pandemiei aș elimina fierbătorul din camera. Dar e strict părerea mea. Noi oricum nu le-am folosit.

Un mare plus pentru modul de a servi micul dejun. La check-in bifezi pe un formular ce iți dorești să mănânci la micul dejun si primesti totul pregatit a doua zi dimineată.

Cafeaua este foarte bună, deși o iei singur de la un aparat. Aparatul folosește, însă, boabe de calitate, măcinate pe loc.

Terasa restaurantului are doar două mese de cocktail, mi-ar plăcea să putem să ne relaxăm mai mult timp la micul dejun, dar view-ul compensează parțial lucrul ăsta.

Concluzie: Nu este prima dată cand stăm la hotelul asta și sigur vom reveni.

Hotelul ăsta e fix pe gustul meu. Modern, curat, neîncărcat. Personal amabil și neintruziv. Aproape de centru; dacă ești în Brașov la relaxare nu ai niciun motiv să mai iei mașina.

Micul dejun e bogat și de calitate, chit că eu tot un cașcaval și o roșie mănânc. Pat mare și comod. Cabină de duș suficient de mare încât să nu-mi dau coate cu pereții.

Am o ușoară problemă cu parcarea; de data asta am fost în parcarea din deal și m-am muncit nițel să întorc, la plecare. Și până la urmă, recunosc, tot cu spatele am ieșit. Dar nu e o problemă atât de mare încât să aleg altceva.

A doua chestie e că nu toate camerele au balcon, iar eu uit mereu să cer balcon atunci când fac rezervare. Probabil asta e o problemă mai mult pentru fumători, ceilalți se mulțumesc cu ferestrele mari către munte.

Concluzie: Am stat aici de câteva ori și cu siguranță tot aici vom sta și la plimbările următoare. Recomand oricui are de stat în Brașov, dar să nu veniți în același timp cu mine, că îmi ocupați locul de parcare.


Ponturi

Hotelul are câteva locuri de parcare în fața intrării, plus o a doua parcare mai „la deal”. A doua parcare e cam înghesuită, iar pentru acces trebuie sa suni la interfon, nu să dai cu cardul cum a făcut Radu 🙂

Nu uita să ceri o cameră cu balcon.

Poți achita cu vouchere de vacanță, dacă le ai.


Website

belfort.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către hotel sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top