Hotel Ramada, Sibiu - camera

Hotel Ramada, Sibiu

Ne-a plăcut:

  • Amplasarea

Nu ne-a plăcut:

  • Serviciile
  • Lifturile

Ratingul nostru:


Am stat aici patru nopți, în plimbarea noastră de vară prin Sibiu.Impresiile noastre

Cu ceva ani în urmă am mai stat la Ramada, mi-a plăcut, motiv pentru care am ales să revenim. Doar că nu ştiu ce s-a întâmplat între timp: ori mi-au crescut mie standardele, ori le-a scăzut lor calitatea sau poate ambele. Cert e că de data asta m-au cam dezamăgit.

Camera noastră a fost (ne)pregătită cu siguranță de o cameristă fără chef de muncă pentru că ar fi mers să şteargă praful de pe tăblia patului, să ne lase un săpun la baie sau un gel de duş. Acum mă întreb dacă într-adevăr o fi dezinfectat baia😞 Lenjeria părea totuşi schimbată.
A doua zi am vrut să ne fie schimbat un prosop, să ne ia punga de gunoi şi am lăsat pe uşă, cum se procedează, cartonaşul Rog aranjați camera. Nu a trecut nimeni. A trebuit să anunțăm recepția de două ori până au rezolvat😞
Pot să înțeleg că poate au dificultăți să angajeze personal suficient, dar totuşi plătind pentru servicii de 4 stele am aşteptări pe măsură.

Să spun totuşi şi ce mi-a plăcut: că am avut camera cu view de la et.10 spre centrul vechi, că hotelul este foarte aproape de strada pietonală care duce către Piața Mare, au fier de călcat în cameră în caz că-ti trebuie, au serviciul ok de curățătorie, au cafea bună la micul dejun. Mic dejun care nu e wow, dar suficient de variat încât să găseşti câte ceva de mâncare indiferent de preferințe.

Loc de parcare am găsit chiar vis a vis de hotel (în parcarea plublică cu plată – 10 lei/zi- care e mai ieftină decât cea a hotelului).

Totuşi data viitoare încercăm alt hotel.

Ultima oară când am stat aici am cules o varicelă. Ramada n-ar fi fost printre prioritățile mele, dar la Continental nu era nimic liber, prin zonă nu am găsit nimic atrăgător, așa că am cedat și am venit aici.

S-au schimbat, nu glumă, în timpul ăsta. Per total, senzația a fost că au obosit și au renunțat să mai încerce.

Iar mobilierul și dotările, care la un moment dat erau noi și de calitate, au obosit și ele. De la tapetul care începuse să se desprindă, la fereastră, până la ventilatoarele care nu mergeau, se vede că întreținerea nu mai e la cel mai înalt standard.

La asta se adaugă inconvenientele vechi și deja știute, cum ar fi ușa din sticlă de la baie (pentru că de ce nu) și lifturile mici/insuficiente pentru un număr mare de oaspeți.

Dar turn off-ul definitiv a fost cel legat de servicii – sigur, recepționera amabilă și politicoasă, dar în rest la nivel de două margarete. Totul învăluit într-un aer de blazare, întâlnit la toți membrii personalului.

Sau mă rog, poate mi s-a părut mie din cauză că într-un sfârșit, când au adus cosmeticale în cameră, mi-au adus 3 șampoane și un gel de duș 😐

Concluzie: De stat aici doar pentru o noapte, maxim două, și numai dacă prindeți o ofertă nemaivăzută.

Preferabil să vă grăbiți până când nepăsarea nu atinge cote mai înalte.


Website

ramadasibiu.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către hotel sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top