Hotel Continental, Sibiu - exterior

Hotel Continental Forum, Sibiu

Ne-a plăcut:

  • Amplasarea
  • Espressor în cameră
  • Mic dejun în cameră
  • Personalul amabil

Nu ne-a plăcut:

  • Baia
  • Parcarea
  • Lipsa balconului

Ratingul nostru:


Am stat aici două nopți, în timpul plimbării noastre de început de vară.Impresiile noastre

Nu mai fuseserăm de mult timp în Sibiu și ne-am propus ca de data asta să încercăm și alt hotel decât Ramada, unde stăteam de obicei și unde lui Radu nu-i plăcea ușa din sticlă de la baie 🙂 . Și ghiciti ce? La Continental nu doar ușa e din sticlă, ci un întreg perete de la baie (mai exact cel de la cabina de duș) 😂. Acu’, contează și cu cine mergi la hotelul ăsta. Mie mi s-a părut sexy 😉.

Mi-a plăcut că e aproape de centrul vechi, chiar unde începe pietonala care duce în Piața Mare, că e surprinzător de linişte deşi e mult trafic în zonă. Pentru mine unul din lucrurile importante cînd merg la hotel e să nu îmi aud vecinii, iar camerele par a fi bine izolate fonic.

Restaurantul nu are terasă unde să poți mânca, dar compensează prin faptul că poți cere micul dejun în cameră (fără extra charge).  Ai câteva opțiuni din care poți alege şi pe care le poți combina şi mi s-a părut mai mult decât suficient. Sper ca între timp să fi renunțat la paharele şi tacâmurile de plastic pe care le folosesc 😞.

Ce mi-a plăcut e că ai espressor în cameră, cu capsule Julius Meinl, opțiuni diverse şi se face refill in fiecare zi 😉 

Eu aş reveni la hotelul ăsta cu siguranță.

Baia, nene; dacă o să vină vreodată vorba de hotelul ăsta primul lucru pe care o să mi-l amintesc e baia. Cred că asta se întâmplă când lași designerii nesupravegheați.

Nu zic de peretele din sticlă de la duș, ăla mai e cum e – deși nu toate au norocul Santinei, să aibă cu ce să-și clătească ochii 😀

Dar după ce au făcut și ușa de la toaletă din sticlă, pentru că de ce nu, s-au uitat și au zis că lipsește ceva. Știți gaura aia de rezonanță, de la chitară? E, ușile de la Continental au câte două 🙂

Dincolo de asta, hotelul e într-o o clădire veche modernizată decent; e curat, patul e confortabil, personalul e amabil, în esență experiența la care te-ai aștepta de la un hotel în mijlocul Sibiului.

Pentru că asta e caracteristica cea mai de seamă a hotelului – e exact în capătul pietonalei din Sibiu, la fix cât să parchezi mașina și să uiți de ea cât iei orașul la pas.

Per total, însă, nu am văzut nimic spectaculos, care să mă facă să revin neapărat aici. Probabil că aș fi tentat să încerc alte hoteluri din vecinătate, dacă au oferte bune și recenzii încurajatoare.


Ponturi

În fața hotelului e o parcare pe două rânduri; cel dinspre hotel este rezervat pentru oaspeții hotelului și se plătește la recepție; celălalt este al primăriei și se plătește prin aplicație, SMS sau niște tichete imposibil de găsit la magazine.

Per total, prețul pentru 24 de ore este, probabil, cam același; hotelul însă nu transmite informația asta din timp, așa că acum nu o să așteptați să plătiți la recepție dacă nu e cazul 🙂


Website

continental-forum-sibiu.continentalhotels.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către hotel sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top