Tara's GastroPub - biban de mare cu legume

Tara’s GastroPub, Constanța

Ne-a plăcut:

  • Mâncarea
  • Servirea
  • Ambianța

Ratingul nostru:Impresiile noastre

Dacă m-ai întreba unde îți recomand să mănânci în Constanța, aș răspunde fără să stau pe gânduri că la Tara’s GastroPub.

Nu e chiar în centru, deși mie mi s-a părut destul de aproape, chiar și pentru o plimbare pe jos din Piața Ovidiu sau de la Hotel Continental Forum, unde am stat noi. Și aproape de plajele Modern și Neversea.

Pub-ul e într-o zonă foarte liniştită de case, cu o terasă cu destul de puține mese, foarte intimă, cu ceva verdeață, câteva mâțe şi un arici 🙂.

Am găsit aici oameni amabili și prietenoși, care ne-au primit cu tortul adus din afară pentru ziua lui Radu.
Noi am stat la mare 4 zile și am mâncat în fiecare zi aici. Am apreciat că au în meniu o secțiune cu preparate pentru ce-i ce preferă mâncarea fără carne.

Mi-a plăcut tot ce am mâncat aici: file de biban cu legume, wok cu creveți, tocăniță cu fructe de mare. La cea din urmă poate o idee cam tari inelele de calamar, dar în rest foaaaarte gustoasă.

Noi am găsit de fiecare dată loc fără rezervare, dar am mers în timpul săptămânii. Mă gândesc că în plin sezon și mai ales în weekend ar fi bine să suni înainte, ținând cont că terasa e destul de mică.

Cu siguranță vom mai ajunge aici de fiecare dată când vom mai avea drum pe la mare.

Rareori m-am simțit atât de bine la un restaurant, încât să vreau să revin acolo în fiecare zi. Tara’s GastroPub e una dintre rarități.

Restaurantul are spațiu amplu și la interior, dar noi ne-am dus pe caniculă și ne-am bucurat de terasa foarte spațioasă și, mai ales, cu mese neînghesuite. În general am prins terasa goală, așa că am putut să așteptăm mâncarea savurând câte un cocktail. Într-una din seri, e drept, de weekend, am prins ceva ieșire în grup și a cam fost tămbălău, dar asta se poate întâmpla oriunde și măcar a fost destul spațiu cât să nu ne simțim înghesuiți.

Iar mâncarea mi s-a părut fantastică. Am încercat și niște coaste (botezate cam neinspirat „Tara’s Ribs”), și niște paste din orez, cu fructe de mare, și un burger. Toate foarte bune, dar piesa de rezistenta a fost măduva gratinată. Pofteam de câteva luni la așa ceva; nu am văzut la niciunul dintre restaurantele pe la care am trecut și nici nu sunt destul de îndemânatic să fac așa ceva acasă. Iar ce am mâncat aici a fost tot ce speram și chiar mai mult.

În rest, numai plusuri – meniu online cu QR, inclusiv actualizat în timp real cu ce e indisponibil; zona e liniștită și găsești și locuri de parcare dacă vii cu mașina; au și câteva mâțe zglobii cu care să te amuzi. Mă rog, și un arici, dar ăluia nu-i arde de glume.

Recomand fără rezerve.


Website

Doar pagină de Facebook.


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top