Restaurant La Cuptor, Sibiu - interior

Restaurant La Cuptor – Sibiu

Ne-a plăcut:

  • Decorul
  • Ambianța
  • Servirea

Nu ne-a plăcut:

  • Mâncarea vegetariană

Ratingul nostru:Impresiile noastre

De câte ori am ajuns prin Sibiu am primit recomandări să mergem să mâncăm La Cuptor. Și, în sfârșit, am reușit. Cum era o zi de iarnă, am stat în interior, însă dacă ajungi vara am văzut că au și terasă.

Ghinionul restaurantului, dacă pot să zic aşa, e că am mers fix în ziua în care aveam rezervare la Plai 😀. Știam că vom degusta multe preparate și trebuie să ne păstrăm, așa că La Cuptor a trebuit să mănânc ceva mai lejer. Am comandat o supă de ceapă gratinată cu brânză maturată. M-a cam dezamăgit că nu a fost de fapt gratinată, ci a avut o felie de brânză deasupra 😐 și cam atât. Bună la gust, dar nici pe departe cea mai bună pe care am mâncat-o pană acum.

Oricum meniul e mai degrabă prietenos cu cei care preferă carnea, așa că mă gândesc că alte preparate trebuie să fie mult mai bune. Că doar nu degeaba am tot primit recomandări; e drept că nu de la vegetarieni.

Asta a fost până la urmă experiența mea cu o supă de ceapă. Și să fim realiști. Șansele să mă convingă cu o supă erau destul de reduse. Și deși pentru mine restaurantul ăsta nu ar fi o primă alegere, cu siguranță îi voi mai da o șansă. Ceea ce îți recomand și ție. 

Ăsta e semi-review, că am fost pe fugă 🙂

Spațiul principal era rezervat pentru un eveniment, așa că noi am stat într-o altă zonă; aici decorul nu mai era rustic ci o combinație de interbelic cu restaurant de familie. Foarte cosy și plăcut. Dar fără cuptor 🙂

Eu am luat gnocchi de casă cu mușchi de vită; singura critică e că aș fi preferat vita fâșii, nu bucăți. Dar probabil poți cere asta când comanzi. Pastele proaspete și fragede, vita gustoasă, curată și suculentă. Deci mâncarea mea mi-a plăcut. Aș cârcoti nițel la a Santinei, brânza maturată suna bine pe hârtie dar, în farfurie, părea o felie de brânză topită de la magazin.

Atitudinea și servirea sunt, știți, importante pentru mine; aici personalul aproape că exagera. Numeros, politicos și formal, permanent atent la orice semn, echipat impecabil, ce să zic, mai lipsea să îmi zică my lord :).

Per total mi-a plăcut și cu siguranță mai vin aici, e de încercat o masă mai consistentă pentru o părere finală. Meniul neo-tradițional e foarte atrăgător și, AMĂNUNT IMPORTANT, au aici și măduvă gratinată!


Website

lacuptorsibiu.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top