Hotel TTS Covasna - imagine de ansamblu

Hotel TTS, Covasna

Ne-a plăcut:

  • Amplasarea
  • Camera
  • Personalul
  • Finisaje de calitate/noi

Nu ne-a plăcut:

  • Mic dejun tip bufet
  • Cafeaua (de la micul dejun)

Ratingul nostru:


Am stat aici două nopți, în plimbarea noastră prin Covasna. A fost una dintre cele două opțiuni de hotel de 4 stele care să fie mai izolat/spre periferie.

Mai jos, imaginile lor și impresiile noastre.


Imagini preluate de pe site-ul hotelului, că nu am știut că o să facem review-ul ăsta. Sincer, nici ei nu stau grozav la poze


Impresiile noastre

Pentru că am vrut să stăm aproape de locurile pe care ne-am propus să le vedem și să fie și o zonă mai puțin aglomerată, am ales Hotelul TTS.

Este la ieșirea din Covasna, în apropiere de locul de plecare al mocăniței (când circulă). Și este într-adevăr, așa cum ne-am dorit, într-o zonă liniștită și ne-aglomerată.

Hotelul bifează toate condițiile aflate pe lista mea: camera spațioasă, curățenie, baie mult mai mare față de multe alte hoteluri in care am stat (un minus ar fi faptul se simțea un miros de canalizare, în special dimineața), papuci in cameră.

Pe lângă frigiderul cu minibar, în cameră e disponibil și un fierbător (plus ceai și cafea). Sincer, eu aș fi eliminat fierbatorul, din motive de igienă, strict pe perioada pandemiei.

Micul dejun e variat, cu legume și fructe proaspete. Cafeaua (de la ceva mașinărie) nu a fost tocmai pe gustul meu, așa că mi-am comandat, contra cost, cappuccino.

Fiind prima ieșire după mult timp, mi-a fost puțin teamă ca ne vom expune. Hotelul a luat măsuri – dezinfectant la intrarea în hotel și restaurant și pe terasă; personal echipat; dezinfectarea meselor după fiecare client.

Micul dejun e stil bufet în continuare, spre deosebire de metoda cu planificare de la Belfort, dar clienții trebuie să poarte mănuși de unică folosință (puse la dispozitie de hotel) și mască. Iar lumea chiar respectă regulile.

Hotelul se poziționează ca centru spa și tratament, inclusiv cu piscină interioară; mi-ar fi plăcut să testez oferta dar mi-a fost teamă în condițiile date.

Concluzie: Eu m-aș întoarce la hotel, în ciuda micilor scăpări.

Covasna nu are așa multe hoteluri de 4 stele; am citit review-uri (ca ăsta) și am ales TTS.

Prima mea problemă e că nu știu de unde vine „TTS”. Nu mi-a afectat direct sejurul dar, totuși, mie îmi place să știu chestii.

Balconul generos aproape a compensat asta – cu tot cu scaune, măsuță, scrumieră, tot ce trebuie ca să te faci comod. Atâta doar că de pe balcon vedeam sigla „TTS” și îmi aduceam aminte că nu știu de unde vine. 

Totul foarte spațios, mai ales dacă în ultima vreme ați umblat prin hoteluri de centru. Camera amplă, patul imens și foarte comod. Baia la fel: o cabină walk-in în care am avut, în sfârșit, loc să mă mișc nestingherit.

Mobilierul și finisajele erau noi și, vizibil, de calitate. Niciun robinet care se mișcă, nicio mobilă julită, nicio placă de gresie spartă. 

Pentru mine sunt importante serviciile, iar ăsta a fost un alt plus. Personal amabil, zâmbitor, implicat. Poate cu excepția fetei de la recepție care s-a blocat nițel când am întrebat de chibrituri – sau poate mi s-a părut.

Restaurant: Din motive de pandemie am mâncat la restaurantul hotelului, care avea o terasă semi-închisă, cu mese mari, plus măsuțe de două persoane pe terasa în aer liber.  

Mâncarea a fost OK, fără să impresioneze, deși un mușchi țigănesc nu are cum să te dea pe spate. Platoul de gustări reci pentru două persoane e imens, cred că mănâncă minim patru; are cam aceeași componență ca oferta de la micul dejun.

Pe holuri te întâlnești ocazional cu diverși în halat, veniți de la spa.

Concluzie: Da, aș reveni când mai trec prin Covasna.


Ponturi

Hotelul ar trebui luat în calcul doar dacă ești cu mașina; e departe de Covasna și de gară.

Se poate plăti și cu vouchere de vacanță, pentru corporatiști (sau bugetari).

În parcare există inclusiv un punct de încărcare pentru mașini electrice. Nu avem încă, dar tot ni s-a părut un semn de modernitate.


Website

hotelttscovasna.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către hotel sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top