Hotel Ramada, Târgu Jiu - camera

Hotel Ramada by Wyndham, Târgu Jiu

Ne-a plăcut:

  • Curățenia
  • Mobilierul și amenajarea
  • Parcarea

Nu ne-a plăcut:

  • Unii oaspeți 🙂
  • Fără balcoane

Ratingul nostru:


Am stat aici când am venit să fim nuntași, ocazie cu care am aflat și ce poți face într-o zi în Târgu Jiu.Impresiile noastre

Hotelul āsta nu e chiar în buricul târgului, dar este un loc foarte nice în care să stai în Târgu Jiu. Și e, deocamdată, singurul hotel de patru stele din oraș.

E într-o zonă liniștită, de case, și chiar dacă se învecinează cu un salon de nunți, izolarea fonică e destul de bună. Nu ne-a deranjat muzica în cameră, deși afară se auzea cam prea tare. Însă e adevărat că nu am dormit cu geamul deschis.

Au o parcare mai mult decât generoasă în fața hotelului, pe care am găsit-o aproape goală când am ajuns într-o vineri seară de ne-am întrebat “dar noi unde parcăm?”. Poate cam prea mult beton totuşi, pentru gustul meu. În fine, e greu să le împaci pe toate.

Camera noastră mai degrabă de dimensiune medie, dar baia suficient de spațioasă (pentru cine nu știe, pentru mine ăsta e un criteriu important), iar curățenia impecabilă.

Micul dejun e variat, cu de toate, iar cafeaua bună, pe care o poți savura pe terasa din spatele hotelului unde e și ceva mai multă verdeață.

Dacă ai timp și chef, în funcție și de vreme, poți profita și de una dintre piscine, cea din interior sau cea exterioară. Noi am stat destul de puțin, am avut programul făcut și nu am reuşit. Poate data viitoare.

Personalul e atent și amabil. Eu nu am găsit nimic care să facă să nu vreau să revin. Așa că dacă aș mai avea treabă prin Târgu Jiu aș sta tot aici. 

Puține lucruri care să nu-ți placă aici – e un hotel nou, construit de la zero, cu materiale și dotări de calitate și cu atenție la experiența pe care o oferă clienților.

Atenția asta, e de fapt, principalul merit al hotelului – totul e la îndemână și funcționează așa cum ar trebui. Prizele, eterna mea problemă în hoteluri, sunt puse în dreptul noptierelor, fix unde ai nevoie de ele. Luminile sunt gândite să bată unde e nevoie, în loc să îți scoată ochii, plus că sunt și suficiente ca să luminezi fix cât ai nevoie. Cu bonus că toate luminile sunt controlabile din întrerupătoarele de lâgă pat, ca să te scutească de un drum. Dușul walk-in nu curge, are și tăviță pentru cosmeticalele tale.

Dacă stai să te gândești, sunt chestii normale și îți dai seama ce trist e când lipsesc la alte hoteluri. În rest, personalul e politicos, totul e curat, există și o parcare imensă, cât să stai liniștit că poți veni la orice oră.

La minusuri, mai scapă câte un românism, cum ar fi ușa dintre restaurant și terasă, care e și mică și izolată; mergea ceva panou glisant. Balcoanele, mai ales când nu ai limitări de spațiu, sunt o decizie bună, dar arhitectul ăsta nu a luat-o. Un alt minus nici nu e al hotelului, e al clienților – cu toată parcarea aia mare, aparent se găsește câte un berbec să-și lase mașina fix în ușa de intrare.

Per total, mi-a plăcut și rămâne prima variantă de cazare dacă mai vin pe la vreo nuntă în Târgu Jiu. Sper doar că, dacă se întâmplă, mirii o să fie alții 😀


Website

ramadatargujiu.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către hotel sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top