Eker Suceava - Phosphor (P15)

Eker Suceava

Ne-a plăcut:

  • Mâncarea
  • Personal prompt și amabil

Nu ne-a plăcut:

  • Opțiuni limitate pt. vegetarieni

Ratingul nostru:


Concediul nostru de final de vară ne-a dus și prin Moldova și Bucovina, ocazie cu care am ajuns să mâncăm la Eker.


OK, pozele nu-s perfecte, dar ne era foame. It is what it is.


Impresiile noastre

Santina

Poate vă întrebați unde să mâncați când călătoriți prin Moldova. Într-un restaurant cu specific european desigur, un mix spaniol, italienesc, poate puțin nordic. 🙂

Aflasem de Eker de la amica noastră Dana care fusese prin Suceava cu puțin timp înainte să ajungem şi noi şi-l recomandase intr-o postare pe Insta🙂. Aşa că am mers cumva la sigur.

Pare un loc în care ar fi bine sa mergi cu rezervare, mai ales dacă vrei să stai pe teresă unde nu sunt foarte multe mese. Noi am avut noroc şi am găsit fără, poate unde era o zi în timpul săptămânii, la o oră mai degrabă potrivită pentru early dinner.

Fiind aproape de ora cinei, ospătarul foarte amabil mi-a recomandat o salată, doar că nu mai mâncasem nimic de la micul dejun aşa că am fost nevoită să mulțumesc şi să refuz. Şi am comandat ceva paste cu creveți (că ce altceva să mănânci când ajungi prin Bucovina) şi un orez cu lapte reinterpretat (cu jeleu şi crocant de orez)😉.

Pastele gustoase, n-am ce zice, poate mi-ar fi plăcut ceva mai mulți creveți. V-am zis că mi-era foame tare.

Concluzie: Locul e mişto, aproape de centru, cu parcare (cu plată) chiar în față, personal amabil, mâncare bună, deşi cu prea puține opțiuni pentru vegetarieni. Dar dacă vă plac burgerii şi sînteți în trecere prin Suceava ați putea opri aici.

Radu

Știți momentele alea în care ești rupt de foame și ai mânca oriunde, dacă e cât de cât decent? E, când se aliniază planetele, fix în momente de genul ăsta nimerești un loc #radicaldebun.

Nu, nu am luat-o razna. Da, e sloganul lor. Nu, nu cred că mă dau în judecată. Vreți să vă zic de restaurant sau nu?

Prima surpriză a fost personalul – băiatul care ne-a servit a fost politicos, atent, a știut să discute despre meniu și să facă recomandări, ca să nu mai spun de schimbat scrumiera înainte să mâncăm – chestie tot mai rară în ultima vreme.

Pe urmă, mâncarea – eu am o urmă de neîncredere în felurile aranjate prea simandicos; de data asta, însă, combinația de gusturi a fost pe măsura platingului.

Noi am stat pe terasă, că era și cald și pandemie, dar mi-a plăcut și cum era amenajat interiorul, modern, cu gust, dar fără să fie prea pretențios.

Per total, a fost exact experiența pe care o vrei când ești în vacanță, fără să trebuiască să închizi ochii la vreun mic neajuns.

Concluzie: Recomand, clar. Îmi pare rău că nu este mai aproape de București, că în mod sigur treceam pe acolo mai des. Dar cu rezervare, că pare foarte popular.


Website

eker.ro


Pe moment


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top