Domeniul Dracula - pește cu mămăligă la cuptor

Domeniul Dracula, Daneș

Ne-a plăcut:

  • Terasa aerisită
  • Felurile principale

Nu ne-a plăcut:

  • Personalul ușor distrat
  • Desertul

Ratingul nostru:


Am mâncat aici la prânz, în plimbarea noastră din 2023 pe la bisericile fortificate de lângă Sighișoara.Impresiile noastre

După aproape o zi întreagă de plimbare pe la bisericile fortificate din zona Sighişoarei, era timpul şi pentru un popas. Auzisem de bine despre Daneş şi, cum era practic în drumul nostru, am zis să încercăm o oprire.

Ne-am speriat puțin când am văzut un grup destul de mare de adolescenți care avuseseră ceva petrecere aici, dar spre norocul nostru se pregăteau de plecare şi chiar au plecat până ne-am făcut noi comozi.

Restaurantul şi terasa spațioase, aerisite deşi cu un decor, cel puțin pe terasă unde am stat noi, cam de nuntă.

Revenind la mâncare, eu am comandat pāstrăv cu mămăligă şi varză la cuptor. Totul gustos, peştele bine gătit, mi-a plăcut.
În schimb despre desert nu pot să spun acelaşi lucru. Tarta cu brânză şi piersici a fost comună, aş zice mai degrabă un desert obişnuit de cofetărie.

Cred că locul ăsta e mai degrabă pentru evenimente, dar desigur dacă eşti prin zonă şi ți-e foame poți face o oprire aici. Doar sper să nu dai peste vreo onomastică.🙂

Am planificat o oprire aici fix în momentul în care pe una dintre noi începea să o roadă foamea, așa că am evitat foarte elegant un moment tensionat 🙂

Per total locul se confruntă cu o criză de personalitate – se amestecă acolo beciul de restaurant transilvan cu sala de evenimente și cu terasa plină de kitsch. Plus că mai e și numele care nu are legătură cu mai nimic, în afară de meniul tâlcuit cu surprinzător de multă atenție.

Totuși, mâncarea nu a fost deloc confuză – eu am luat un burger Black Angus care a fost gătit perfect pentru mine, cu chiflă proaspătă, sos gustos, salată crocantă și niște cartofi ca un fel de chipsuri home-made, extrem de buni. De desert nu mă pronunț, că opțiunile cu ciocolată nu erau grozave.

De servit ne-a servit o fătucă nițel începătoare și poate emoționată, dar totuși politicoasă și corectă.

E de venit aici mai mult pentru mâncare și mai puțin pentru decor, dar e suficient de la îndemână încât să merite o oprire pentru un prânz pe terasă.


Website

dracul.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top