Carolina House - camera

Carolina House, Sighișoara

Ne-a plăcut:

  • Camera cu terasă
  • Parcare
  • Curățenie

Nu ne-a plăcut:

  • Perdeaua de la duș 🙁
  • Antifonarea

Ratingul nostru:


Am stat aici în plimbarea noastră la Sighișoara.Impresiile noastre

Recunosc, îmi plac hotelurile, să fie cu cât mai multe stele :), dar din când în când mai încerc şi câte o pensiune.

Iar pensiunea asta bifa cam tot ce căutam noi: review-uri bune pe Tripadvisor, parcare, camere cu terasă/balcon, mic dejun inclus. Iar, în plus, era şi proape de cetate, cam vreo 10 minute de mers şi cu puțin urcuş.

E într-o zonă relativ liniştită, deşi izolarea fonică nu e un punct forte. Noi am mers în cursul săptămânii, după ziua liberă de 1 Mai, şi în afară de prima seară, în celelalte trei zile am fost singuri în pensiune. Daca ar fi fost plină cu siguranță s-ar fi schimbat un pic situația.

Camera noastră a fost spațioasă, curată, am avut terasă.

Micul dejun, servit în crama de la subsol, e sub formă de platou cu diverse, pregătit chiar de gazdă, oricum deschisă să-l adapteze în funcție de preferințe. Cu siguranță nimeni nu pleacă flāmând, deşi poate nu găseşti aşa o mare varietate ca la un hotel.

Au curte destul de mare şi loc de joacă, ceea ce face pensiunea mai degrabă potrivită pentru familii cu copii, aş spune eu.

Şi de ştiut că din păcate nu primesc şi animăluțele de companie.

Deşi mi-a plăcut aici, cred cā dacă aş reveni la Sighişoara aş încerca şi un hotel.

Inițial ne-am uitat spre alte opțiuni de cazare în Sighișoara, dar erau ori prea departe, ori prea scumpe, ori prea ocupate. Așa că nu am ezitat când mi-a zis Santina că stăm la pensiune – până la urmă, mie îmi e suficient dacă e curat și au papuci. Mă rog, aici nu aveau 🙂

Dincolo de asta, per total experiența a fost peste așteptări. Foarte curat, mobilierul de calitate, cu o tentă rustică, toate elementele de amenajare interioară fără cusur. Dar cel mai mult mi-a plăcut atenția pentru user experience – faptul că puteai să bântui noaptea prin cetate, pentru că la întoarcere puteai intra cu un token sau un cod de acces; faptul că dacă ți se făcea chef de o bere aveai frigider cu alcool și răcoritoare la îndemână.

La negative, perdeaua de duș. Singura chestie care nu cadra cu tot ce am zis mai devreme. Înțeleg de ce s-a luat decizia asta, că aveam camera la mansardă și spațiul nu permitea cabină de duș cu ușă, dar tot nu mi-a plăcut.

În rest, curtea amenajată foarte frumos, cu gazon, terasă cu mese și scaune, cred că am zărit și un grătar. Mă pot vedea petrecând o dupa-amiază acolo, dacă mă plictisesc de umblat. Dar mă pot vedea și scos din sărite de copiii care aleargă bezmetici pe acolo. Nu era niciun copil când am fost noi, dar așa gândesc eu, în perspectivă.

Per total OK, dar cred că experiența are de suferit în perioadele în care există mai mulți oaspeți.


Ponturi

Dacă veniți aici cu copii ar fi bine să cereți una dintre camerele de la parter, cu acces direct la curte.


Website

Nu au, dar au pagină de Facebook.


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către hotel sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top