Bistro 27 - Burger de vită by Cătălin Scărlătescu

Bistro 27, Pitești

Ne-a plăcut:

  • Terasă pentru zilele calde
  • Pastele

Nu ne-a plăcut:

  • Aspectul exterior
  • Servirea
  • Gălăgia

Ratingul nostru:Impresiile noastre

În plimbarea de o zi pe care am făcut-o la Piteşti oprirea pentru prânz la Bistro 27,  care văzut de afară nu-ți zice mare lucru. Doar că am găsit review-uri bune pe Tripdvisor, aşa că am testat şi noi.

Mi-ar fi plăcut să stăm pe terasă, doar că vremea de final de toamnă nu ne-a lăsat, şi neavând de ales am stat în interior. Unde, dacă nu e aglomerat, e ok, altfel mesele îmi par cam prea apropiate.

În meniu găseşti mâncăruri pentru toate preferințele şi gusturile, de la carne, peşte, fructe de mare până la preparate vegetariene. Au suficiente variante din care să alegi. Eu am comandat rigatoni  la cuptor cu 4 feluri de brânză: bine gratinate, cu sos suficient, gustoase, n-am ce zice. Chiar le-aş comanda din nou dacă aş mai veni aici.

La desert am împărțit cu Radu, bine, recunosc, am mâncat mai mult eu, o lava cake cu înghețată. Şi mi-a plăcut că nu a fost exagerat de dulce cum sunt majoritatea deserturilor prin restaurante.

La capitolul servire m-aş fi aşteptat la ceva mai multă atenție din partea personalului, mai ales că nu era  un moment aglomerat.

Dar până la urmă e un  loc unde poți merge dacă nu cumva ştii altul mai bun 🙂

Am intrat cu oarecari rezerve, ba chiar am verificat de două ori pe hartă că suntem unde trebuie, pentru că exteriorul pare de terasă din Regie. Totuși, interiorul e curat, decorat modern și cu gust.

Eu am luat un burger by Cătălin Scărlătescu, deși suspectez că nu l-a gătit cu mâna lui. Nu m-a impresionat, carnea de vită a fost plină de zgârciuri, iar restul ingredientelor au fost decente, fără să strălucească.

Desertul a fost bun, chit că mai mult din ce mi s-a relatat dect din ce am gustat eu 😀

Servirea ceva cam lentă, nu cât să devină o problemă serioasă, dar suficient cât să simți.

Cel mai deranjant a fost, cred, că ne-am nimerit cu cei mai guralivi (și posibil surzi) piteșteni. Plus, eventual, că la toaletă trebuie să intri cu grijă, că pisoarul e pus cam în drum și riști să-i dai cuiva o ușă în cap. Deși dacă e cineva deja acolo probabil îl auzi vorbind cu cei rămași la masă.

Per total a fost o experiență ceva mai slabă și ceva mai scumpă decât mă așteptam, dar poate fi o alegere decentă și relativ safe, pentru cine nu vrea să riște în altă parte.


Website

bistro27.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top