Wagner's Loft, Brașov - interior

Wagner’s Loft, Brașov

Ne-a plăcut:

  • Mâncarea
  • Servirea
  • Locația

Nu ne-a plăcut:

  • Unele mese cam apropiate

Ratingul nostru:Impresiile noastre

Deşi mergem destul de des la Braşov, n-aş şti să spun de ce nu am mâncat până acum la Wagner’s Loft.

E fix în buricul târgului, chiar lângă Dei Frati (unde nu am reuşit să găsim loc) şi pentru ne-a plăcut, am venit în două zile diferite. Noi am reuşit să găsim loc fără rezervare într-o vineri seară, dar în funcție de când vrei să mergi, nu strică să dai un telefon înainte.

Iar dacă vremea e prietenoasă poți alege să stai pe terasă.

Destul de multe preparate cu carne în meniu, însă au şi peşte, fructe de mare (pentru mine nu sunt neapărat o primă alegere când merg la munte, dar pot fi o variantă), iar în zona de paste sunt ceva opțiuni şi pentru vegetarieni.

Eu am comandat ravioli cu spanac şi brânză, cu sos roşu şi parmezan, şi chiar au fost pe gustul meu. Porția poate părea cam mică dacă eşti înfometat tare, însă fix cât trebuie ca să iei un starter înainte sau un desert după. Pe mine nu m-a atras nimic din zona de dulce (destul de comune după părerea mea), dar nu am rezistat să nu mă  bag un pic peste tiramisu comandat de Radu.😉  Mi-a plăcut că a fost aromat si nu foarte dulce.

Serviciul a fost rapid, toată lumea atentă. E un loc în care aş reveni şi pe care chiar îl recomand.

Nu știu exact cât de nou e locul ăsta, că noi de câte ori treceam pe acolo aveam ochi doar pentru dei Frati, dar de acum lucrurile o să se schimbe 🙂

Am ajuns aici mai mult ca soluție de avarie și nu aveam prea multe așteptări, dar am fost foarte plăcut surprinși.

Eu am mâncat un burger (chifteaua foarte bună, iar ansamblul bogat dar fără să fie prea aglomerat), niște coaste în sos barbecue (foarte fragede și gustoase, chit că aș mai fi adăugat câțiva cartofi la garnitura aia) și un tiramisu. Santina a mâncat niște ravioli și o parte din tiramisu-ul menționat mai sus, am înțeles că i-au plăcut 🙂

Oricum meniul e foarte amplu, la următoarea oprire o să încerc să încerc (:D) și niște paste, să văd cam unde se situează.

Serviciul foarte prompt, personalul foarte amabil. Mi s-a părut că ospătarul nostru semăna nițel cu Wags din Billions, așa că poate sunt subiectiv, dar când m-a văzut nehotărât mi-a recomandat un vin fiert care chiar a fost bun, nu doar ceva colorat cu zahăr.

Decorul e plăcut și el, modern dar cu o ușoară nuanță tradițională; prețurile ca de centrul Brașovului.

La negative aș zice că unele mese sunt cam apropiate unele de altele și, în funcție de noroc, pot trăncăni câte unii pe lângă tine. Dar până una alta e un risc ce merită asumat.


Ponturi

Nu uitați să cereți cardul de fidelitate, cu care veți avea reducere pentru prânz şi cină de fiecare dată când reveniți la ei.

Iar după ce îl cereți, nu uitați să îl arătați 🙂


Website

wagnersloft.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către hotel sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top