Restaurant Viscri 32: Felul principal

Viscri 32

Ne-a plăcut:

  • Terasa
  • Băuturile din fructe
  • QR code și meniu online

Nu ne-a plăcut:

  • Personal fără experiență 🙂
  • Mâncare relativ comună

Ratingul nostru:


După scandalul de Facebook de acum două luni, probabil că nu am fi intrat aici dacă aveam mai multe opțiuni. Dar până la Brașov mai era mult, iar alternativa locală era „mici la 1,5 RON”, așa că alegerea nu a fost una grea 🙂Impresiile noastre

Santina

Mi-a plăcut că în momentul în care am ajuns noi, mult după prânz și înainte de ora cinei, nu era aglomerat. Am fost doar noi; între timp au mai venit două cupluri, așa că a fost liniște pe terasa din grădină.

Mâncarea a fost ok, dar nu m-a impresionat cu nimic. Eu am ales un meniu vegetarian: ciorba de cartofi cu tarhon murat, gustoasă; mâncarea de dovlecei cam rece față de cum o prefer eu; prajitura cu rubarbă și bezea destul de comună.

Acum gusturile și preferințele fiecăruia sunt diferite, poate mâncărurile cu carne sunt altfel. Dar după părerea mea, mâncarea de aici nu mă face să-mi doresc să mă întorc.

În schimb pâinea de casă mi-a plăcut mult, mi-a adus aminte de copilărie și de pâinea pe care o făcea mamaie.

O să încerc să trec peste faptul că au vărsat o parte din ciorbă pe masă și de pe masă pe mine. Până la urmă oricui i se poate întâmpla: că e obosit, că-i tremură mâna, că nu are experiență (cum mi s-a explicat). Și-au cerut scuze, ne-au adus adus o băutură din partea casei și asta a fost.

Concluzie: Dacă îți e foarte foame și nu ai altă variantă poți încerca să mănânci aici. Pe mine nu m-au convins.

Radu

Eu nu cred că Santina a trecut peste ce s-a întâmplat 🙂

Personal, am depășit momentul mai ușor, ajutat de cârnații prăjiți, lângă un fel de cartofi franțuzești. Fix pe gustul meu, mi-au adus aminte de vacanțele prin Ardeal. Buni cârnații, prăjiți exact cum îmi place mie, dar între noi fie vorba nu e chiar cel mai elaborat fel din lume.

Am mai luat un desert, ceva prăjitură cu brânză, dar mi-a plăcut mai mult dulceața cu care au garnisit-o. Nici nu mă așteptam să fie pe gustul meu, dar alternativa (nu mai știu care era aia) mă inspira și mai puțin.

Asta pentru că meniul este extrem de limitat – două versiuni de meniu, vegetarian/cu carne. Meniul cu carne avea la rândul lui două opțiuni de fel principal. Înțeleg, evident, rațiunile logistice, dar ca utilizator ocazional prefer să am o plajă mai amplă de opțiuni.

Terasa OK, o combinatie de rustic si hip, gen Eden sau Verona. Plus o curte mare, cu pomi fructiferi, deși mai mergea tunsă iarba. Era gol când am mers noi, dar mesele păreau suficient de răsfirate ca să nu fie o problemă în momente mai aglomerate.

Concluzie: La o căutare rapidă a reieșit ca singura opțiune reală în Viscri. Realist, nu m-a impresionat; dacă ar fi în București poate aș reveni vreodată, cândva, pentru cârnați.


Ponturi

Sună înainte, să nu rămâi pe dinafară.

Website

viscri32.com


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top