Restaurant Suento - Shakshuka

Suento by Gram Bistro

Ne-a plăcut:

  • Terasa cu umbră și verdeață

Nu ne-a plăcut:

  • Servirea
  • Pastele nu sunt grozave
  • Nici scaunele nu sunt grozave

Ratingul nostru:


Am venit aici la prânz, într-un weekend, ca să ne vedem cu niște prieteni. Și ca să mai ieșim din casă. Dar, în principal, ca să ne vedem cu prietenii 🙂

Pentru fair-play, impresiile prietenilor despre celelalte feluri au fost mai bune. Cele despre servire au fost la fel cu ale noastre.Impresiile noastre

Pentru că după mai bine de un an jumate de pandemie am început să ne mai vedem cu amici pe care nu i-am văzut demult, am ajuns la Suento.

Ce mi-a plăcut: că terasa e intr-o curte umbroasă şi e răcoare chiar şi intr-o zi toridă de vară. Dar cam asta a fost tot.

În rest ce pot să zic: serviciul foarte încet, iar ospătarii nu au niciun semn distinctiv aşa că rişti să faci semn unui alt client (ceea ce i s-a şi întâmplat cuiva de la masa noastră). Pare că au oprit nişte oameni pe stradă şi i-au rugat să lucreze puțin acolo. Nu mai spun că au uitat să le spună să-şi noteze comenzile. Că da, chiar nu ai cum sa ții minte chiar tot ce comandă lumea.

Mâncarea e fadă, cel puțin pastele pe care le-am comandat eu, tagliatele cu burata, pesto, roșii si baby spinach nu au avut nimic special. E adevărat că standardul în ce priveşte pastele a fost stabilit de Dei Frati și e cam greu de egalat.

Cappuccino a fost mai degrabă un caffe latte sau oricum lapte cu foarte puțină cafea. Cappuccino nu a fost sigur.

Concluzie: Nu pot să spun că mi-a placut experiența aici, nu pot să recomand, nu cred că mai revin. Iar ziua a fost salvata totuşi de companie 🙂

Singura parte bună din toată experiența au fost prietenii, iar pe ăștia i-am adus eu, nu e meritul restaurantului. În rest, neașteptat de slab.

Personalul super-relaxat, de a trebuit să merg eu să comand la bar, că erau 35 de grade și leșinam de sete, fără să ne poarte cineva de grijă. Și după asta tot greu s-au mișcat, de la luat comanda și completat băuturile până la adus nota.

Plus că, aparent, comenzile le ia o singură persoană, purtătoarea telefonului oficial. Când persoana nu e de găsit mai iau și alții comanda, după care uită câte ceva când completează în aplicație. Eu sunt fan tehnologie, dar dacă nu funcționează mai bine revenim la soluții clasice.

Pastele mele mi s-au părut seci. Clar, în general eu tind să greșesc de partea sosului 🙂 dar pastele mele cu trufe cred că i-ar fi părut seci până și unui italian.

Un alt fix de-al meu e că îi apreciez pe cei care se îngrijesc de scaune sau bănci comode, ori aici nu a fost cazul nici de așa ceva. Zona e destul de aglomerată, nu e tot timpul ușor de găsit loc de parcare, deci nu au nici avantajul ăsta.

Concluzie: Aș recomanda doar pentru liceenii care vor să tragă de o bere ore în șir, cât îndrugă verzi și uscate. Adulții cred că pot găsi ceva mai bun.


Website

suento.ro


Pe moment


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top