Restaurant Golful Pescarilor, Agigea
Am mâncat OK aici, fără să fie vreo experiență fantastică. Per total Golful Pescarilor din Agigea ni s-a părut scump pentru ce oferă, la fel cum ni s-a părut mai aglomerat și comercial decât promite.
Am mâncat OK aici, fără să fie vreo experiență fantastică. Per total Golful Pescarilor din Agigea ni s-a părut scump pentru ce oferă, la fel cum ni s-a părut mai aglomerat și comercial decât promite.
Cu sau fără caii de la Letea, recomandăm o plimbare la pădurea Letea – îmbină drumul cu barca, o escapadă prin pădure și un prânz la localnicii din sat. Ne-a plăcut 🙂
Ierbar e un loc modern și îngrijit, cu un meniu la fel de modern și de îngrijit. Poate modul de prezentare e ușor exagerat, dar ne-am simțit bine aici. E de încercat.
Pizza excelentă într-un restaurant din București? Da! Pizza de la Un Poco ne-a făcut să trecem cu vederea toate celelalte mici cusururi, de la climatizare la înghesuială.
Un restaurant care ne-a fost recomandat în mod repetat, e un loc în care mai revenim când suntem în Constanța, chiar dacă nu am experimentat vreun fel spectaculos și nici locația nu e fantastică.
Casa memorială Anton Pann ne-a surprins cu amenajarea și interactivitatea, chiar dacă legătura dintre expozițiii și artist este una firavă. Nu e de neratat dar merită o oprire.
Irish Pub din Constanța nu mai are mare lucru în comun cu puburile, ci e un restaurant în toată regula – cu un meniu foarte gustos. Ne-a plăcut și mai mergem.
Plimbare cu biserici fortificate interesante, o mânăstire și o moară de apă care nu ni s-au părut senzaționale, plus o imensă dezamăgire la palatul de vară Bruckenthal, din Avrig.
PerTutti e un restaurant mai nou, mai puțin cunoscut și mai departe de centrul Sibiului. Nu ia punctaj maxim la nicio categorie, dar scorul final e destul de ridicat.
Hotelul Magister Seven e amplasat în inima Sibiului, chiar lângă Turnul Sfatului. Are personal foarte atent, dotări de calitate, un mic dejun excelent. Așa că trecem cu vederea decorul încărcat 🙂