Butter Dorobanți
Butter Dorobanți e un loc bun pentru o pauză de relaxare sau, poate, un început de zi mai lejer. Cafea bună, dulciuri de pus lângă ea, atmosferă plăcută, aproape intimă.
Butter Dorobanți e un loc bun pentru o pauză de relaxare sau, poate, un început de zi mai lejer. Cafea bună, dulciuri de pus lângă ea, atmosferă plăcută, aproape intimă.
Unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Sibiu, La Cuptor nu ne-a dat chiar pe spate la prima tatonare, dar ne-a plăcut suficient cât să revenim pentru o impresie completă.
O cafenea centrală, cu decor plăcut și personal foarte atent; e de venit aici la o cafea, dar prăjiturile turcești n-au fost pe gustul nostru.
În 2023, restaurantul „Plai” din Sibiu s-a reinventat. Am fost, am rămas încântați de experiența gourmet-inedită pe care o oferă și suntem hotărâți să revenim.
Restaurantul Am Rosenanger ne-a lăsat cu impresii foarte diferite: Santina a fost dezamăgită, lui Radu i-a plăcut la maxim. Per total, e o opțiune doar pentru carnivori.
Pe scurt, cea mai bună înghețată din București am mâncat-o, în 2023, la Dolci Coni 🙂
Am mâncat foarte bine la Dante Café, în Alba Iulia; recomandăm o oprire la restaurantul ăsta, dar atmosfera de weekend nu e tocmai pe gustul nostru.
Am stat în Jurilovca, la „Briza Mării”, câteva zile, cât am făcut scurte plimbări prin deltă; ne-a plăcut și amenajarea, și mâncarea, și amabilitatea personalului. Sigur revenim.
Restaurantul Necci din Horezu ne-a dezamăgit și în afară de cafea nu prea vedem motive de oprit aici.
Nikos Greek Taverna e, de fapt, un fast food cu specific grecesc. Mâncarea nu impresionează, iar viteza nu a fost nici ea fantastică, deci nu vedem motive pentru a mai veni aici.