Restaurant Il locale - pizza Buffala

Restaurant Il locale, București

Ne-a plăcut:

  • Terasa pe malul lacului
  • Mâncarea

Nu ne-a plăcut:

  • Personalul ușor depășit la ora de vârf
  • Prețurile 🙂

Ratingul nostru:Impresiile noastre

Acum că a venit vremea bună cât de cât, ne-am propus să ieşim mai mult (sper să ne şi iasă), să ne vedem cu prieteni şi să descoperim locuri noi din Bucureşti. Că doar ne trebuie material pentru blog 🙂

Aşa că poate ne lăsați şi voi în comentarii ceva idei de locuri care v-au plăcut prin oraş.

Il Locale e un loc cochet pe malul lacului Herăstrău, cu terasă, mâncare ok şi prețuri de nordul capitalei. Au şi parcare ;), relativ mică e drept, de care noi am aflat doar după ce am parcat în parcarea publică cu plată.

Am ajuns aici in jur de ora 13 cand încă nu era aglomerat.
Chelnerii amabili si atenți. Doar că din momentul în care a început să se aglomereze au părut un pic depăşiti. Şi-au cerut scuze, dar tot ai pretenții de la un astfel de loc.

Meniul nu are extrem de multe optiuni, dar mie mi s-au părut suficiente şi pentru toate gusturile. Eu am ales o pizza Buffala, simplă, gustoasă, dar nimic spectaculos.

Pe teresă doar unele mese sînt acoperite cu umbrele, restul sînt direct în soare. Şi oricât de mult îmi place caldura, când mă bate soarele direct în cap parcă nu mai sînt aşa de încântată.

Oricum, mi-a placut locul deşi nu ar fi prima mea alegere. Compania mi-a plăcut mult mai mult.

Iar dacă aveți în plan să mergeți, aş zise neapărat de făcut rezervare, mai ales dacă vreți pe terasă.

Cu așa nume, sunt tentat să spun despre Il locale că e un restaurant unde se servește mâncare 🙂

Fix pe marginea Herăstrăului, Il locale are un interior spațios și decorat cu gust, dar dacă vii aici o faci pentru terasa cu ieșire la lac. E o ocazie de aer ceva mai curat, mai ales dacă nu pocnește vreo canalizare prin zonă.

Meniul este rezonabil de variat, dar mie imi plac pastele cu trufe și nu sunt un blogger de travel prea conștiincios, așa că asta am comandat; am fost foarte mulțumit.

La desert mi-ar fi făcut cu ochiul și un fondant cu ciocolată Valhrona, dar nu a mai fost loc. O sa mă străduiesc să merg mai flămând data viitoare.

Găsiți, în funcție de gusturi, și preparate italienești consacrate, și interpretări personalizate ale bucătarului italian. Prețurile mai degrabă măricele, dar nu exagerate ținând cont de zonă și de ce oferă restaurantul.

Personalul a fost amabil și bine pregătit, dar terasa plină  la ora prânzului a cam fost o provocare pentru ei. Nu cât să devină cu adevărat deranjant, e drept, dar sesizabil.

Per total, localul nu este o experiență memorabilă în sine, dar oferă o ambianță foarte plăcută pentru luat masa cu cineva, eventual continuat discuțiile la încă un pahar. Adică exact ce ar trebui să facă un restaurant.

Mi-a plăcut și probabil o să mai merg.


Website

illocale.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top