Restaurant Capriccio, Deva - terasa

Restaurant Capriccio, Deva

Ne-a plăcut:

  • Locația/Accesul

Nu ne-a plăcut:

  • Mâncarea
  • Gălăgia
  • Servirea

Ratingul nostru:


Am făcut o oprire aici în drum spre Socolari, ca să ne vedem cu niște rude 🙂Impresiile noastre

În Deva pare că nu mai sunt foarte multe opțiuni unde să mănânci, multe locuri au fost închise, cel mai probabil din cauza pandemiei. Oricum oraşul mi-a părut că are un aer vechi şi foarte prafuit față de cum îl ştiam.  Timpul a trecut peste el şi nu în favoarea lui.

Noi am căutat pe Tripadvisor un loc unde să mâncăm, iar restaurantul ăsta avea review-uri bune. Şi a fost şi cumva la îndemână fiind în centrul vechi, chiar pe strada pietonală ( în reabilitare când am fost noi) şi foarte aproape de hotelul unde am stat.

Teresa are un aer de local de provincie, dar pare un loc foarte popular şi căutat pentru că pe seară, când am ajuns noi, era foarte aglomerat, chiar am avut noroc să găsim loc. Nu ştiu dacă din motive de aglomerație sau nu, serviciul a fost foarte slab şi încet. Au venit cu greu să să ne ia comanda, au uitat să ne aducă tacâmuri.

Meniul are preparate italieneşti, multe fiind din produse congelate,  dar semnalate ca atare, ceea ce e ok.

Noi am comandat nişte bruschete mixte, nimic special, şi pizza quatro formaggi. Şi deşi e una din pizzele mele preferate, asta a fost departe de fi ceea ce mi-aş fi dorit. Cred că una dintre brânze era de fapt smântână lichidă, ceea ce ii dădea un gust mai degrabă grețos. Aperol-ul a fost bun😉

Poate alte preparate sunt bune, că altfel nu-mi explic aglomerația; poate doar am ales eu neinspirat. Dar nu aş mai reveni.

De câte ori trecem prin Deva, unchiul vărul Adi ne duce la restaurantele pe care le știe el. Unde e foarte bine. Așa că nu am o explicație pentru decizia de a alege eu cârciuma de data asta, dar e o lecție pe aici pe undeva.

Capriccio era al doilea cel mai bine cotat restaurant din centru (primul se închisese între timp), așa că am presupus că nu aveam cum să dăm greș. Când colo, am avut cum.

Nu e de nevizitat, dar nu am rămas cu niciun aspect pozitiv de acolo. Terasa plină și foarte gălăgioasă (OK, e vina mușteriilor, but still); serviciul lent și nu foarte atent; mobilierul incomod și nu foarte îngrijit (cu un minus suplimentar pentru lipsa fețelor de masă).

Am mai fost în locuri din astea mai obscure, deși în general erau genul ăla de „secretele localnicilor”, nu restaurante mari în centru. E, la alea mâncarea justifica toate neajunsurile; la Capriccio nu a fost cazul.

Mâncarea este cel mult medie; nici nu am încercat feluri mai sofisticate, dar după libertățile pe care și le-au permis cu o pizza quattro formaggi, îmi pare bine că nu am făcut-o.

Da, rămâne avantajul locației centrale, dar aia e mișto în centru, că există mai multe variante.

În concluzie, nu am de ce să recomand locul nici măcar pentru o simplă bere cu cunoscuții – cu siguranță găsiți și alte opțiuni prin zonă. Și poate-l ascultați pe Adi.


Website

Doar pagină de Facebook.


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top