Point Hub - salată cu pere și brânză feta

Point Hub, București

Ne-a plăcut:

  • Mâncarea
  • Amenajarea cu spațiu amplu

Nu ne-a plăcut:

  • Meniul limitat

Ratingul nostru:Impresiile noastre

Point mi se pare un loc foarte mişto din Bucureşti unde să ieşi la o cafea bună sau la un brunch în weekend.

Aflat într-o casă frumoasă, cu curte, unde vara e terasă, e foarte la îndemânā să ajungi, fiind aproape de Piața Romană. Interiorul e foarte spațios, decorat în stil industrial, minimalist; ce am apreciat tare e că nu au înghesuit mesele, e aerisit, nu te uiți în farfuriile vecinilor. E fix cum îmi place.

Noi am fost de două ori în weekend, în diferite momente şi de fiecare dată a fost liber. Am găsit masă chiar şi fără rezervare, dar dacă mergi în gaşcă n-ar strica să suni înainte. Iar dacă au eveniment cultural (la etaj au o sală de teatru) mă aştept iarăşi să fie mai aglomerat.

În weekend au meniu de brunch până undeva spre după-amiază, timp în care nu poți comanda din meniul obişnuit. Noi am testat ambele opțiuni. Mâncarea e mai degrabă de bistro aş zice, dar tot ce-am mâncat a fost pe gustul meu.

Din meniul de brunch am mâncat omletă cu anghinare, măsline, perle de bânză, servită pe o felie de pâine prăjită, cu o salată lângă. Şi trebuie să recunosc că nu mă aşteptam să fie atât de gustoasă. Categoric aş mai comanda-o.

A doua oară am mâncat o salată cu sfeclă roşie, pară şi feta, foarte bună şi asta, condimentată cât trebuie, proaspătă. Şi pentru că am mâncat doar salată a rămas loc şi de desert🙂 , un Cinammon roll, mai simplu spus un melc cu scorțişoară, dar scos din banal de glazura din vin roşu şi cupa de înghețată de lângă. Mi-a plăcut dar nu a fost ceva spectaculos.

Oricum, Point e un loc cu oameni foarte atenți, atmosferă nice, unde cu siguranță vom reveni.

OK, ăsta nu e genul de blog pe care să fac poante despre numele localului. Băi, dar dacă era… 🙂

Acestea fiind zise, Point e amplasat ideal, la câțiva pași de Romană, deci e un loc bun pentru văzut cu prietenii, indiferent din ce parte de București vine fiecare. Preferabil să vină de unde vin cu transportul în comun, pentru că în zonă poate fi ușor complicat să parchezi. Totuși, noi am fost în weekend, când poți găsi loc de parcare fără mare bătaie de cap.

Mai fusesem aici acum câțiva ani, la o reprezentație de teatru (în sala de la etaj), dar nu am acordat mare atenție restaurantului de jos. Acum am mers să mâncăm, deci am fost mai atent. Locul e foarte aerisit, cu spațiu amplu și decor modern/minimalist; nicio canapea din piele la vedere. Poate prima impresie e ceva mai rece, dar e compensată de ospătarii politicoși și prietenoși. Unde, important, „prietenos” nu înseamnă sâcâitor – nu am interacționat nicio clipă în plus față de ce era strict necesar.

Noi am fost la brunch, că suntem oameni mari; niciodată nu știu dacă poți să bei o bere (poți) sau cât de consistent e OK să mănânci. Partea de mâncare e rezolvată parțial de meniul foarte restrâns. Cred că erau maximum 6 feluri acolo, dar cumva am reușit toți să găsim un fel mulțumitor. Eu am luat o salată cu pulpă de rață crocantă care a fost, în ciuda salatei, extrem de gustoasă și hrănitoare.

Desertul de brunch are un fel și o înghețată, nu m-a încântat nimic; din fericire am mai trecut pe aici în alt weekend pentru un prânz întârziat și am găsit niște cinnamon rolls foarte bune.

Per total am mâncat bine, am ajuns rapid și am fost serviți fără cusur; probabil revenim. Eventual vara, ca să vedem cum e pe terasă.


Website

pointhub.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top