Luxury by the Lake, Vâlcea - interior

Luxury by the Lake, Vâlcea

Ne-a plăcut:

  • Mâncarea
  • Prețurile 🙂

Nu ne-a plăcut:

  • Fără parcare privată

Ratingul nostru:Impresiile noastre

Ne-am pornit noi spre Sibiu şi ce să vezi, pe la Vâlcea ni s-a făcut foame. Bine fie, recunosc, mi s-a făcut foame. Şi cum aveam în plan să mai zăbovim pe la Muzeul Satului Vâlcean, am zis că, spre liniştea lui Radu, ar fi bine să mâncăm ceva înainte.

Am primit recomandare să venim la Restaurant Luxury, aşa că spunem şi noi mai departe.
Restaurantul mi s-a părut a fi cumva pe ruta spre Sibiu sau oricum nu ne-am abătut prea tare de la drum.

Mi-a plăcut că are terasă spațioasă şi, deşi e cumva la stradă, nu e trafic deranjant. Totul e impecabil de curat. Meniul variat, găseşti câte ceva cam pentru orice preferință.

Cum nu mănânc carne, eu am comandat o ciorbă de legume şi o lipie cu parmezan. Care era scoasă chiar atunci din cuptor, mare cât o pizza mare 🙂 şi cu parmezan din belşug. Suuper bună. Am împărțit-o cu Radu şi tot nu am putut să o mâncăm pe toată.

De desert nu a mai fost loc, dar am văzut cum arătau şi cât de gustos miroseau papanaşii comandați la o masă din apropiere. Aşa că dacă mai trec pe aici ştiu ce comand🙂

Dacă aveți drum prin Râmnicu Vâlcea şi vă e foame, merită să opriți aici.

Am venit aici la pont, dacă mergeam pe documentarea noastră standard nu cred că am fi găsit localul ăsta; dacă îl găseam probabil aș fi zis că e o greșeală, că e un salon de evenimente, nu ce ne trebuie nouă.

Dar pentru că eram informați, am venit aici și a fost foarte bine că am făcut-o. Extrem de liber, deși era duminică după prânz; probabil și alții s-au gândit că nu au ce căuta la un salon de evenimente.

De fapt, am fost singuri pe terasă și au trecut pe acolo doar două sau trei grupuri care planificau cumetrii; e drept, o pereche s-a oprit și la masă.

Mâncarea foarte bună (eu am luat un pui gorgonzola, făcut cum îmi place mie și înecat în sos) și foarte multă, că n-am mai avut loc nici măcar de un desert.

În plus, nu am prea zăbovit, nici acum nici alte dăți, prin Vâlcea așa că nu prea știu care sunt prețurile, cert e că toate felurile mi s-au părut mult mai ieftine decât prin alte locuri.

Serviciul a fost și el foarte prompt și politicos, deci per total a fost o alegere foarte bună. 

Aș recomanda o oprire aici, dar mai degrabă vara, pentru terasă. În interior este, prea vizibil, salon de nunți – e mereu riscul să vină mireasa să tragă de tine să dansezi.


Website

luxuryvalcea.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top