Butter Dorobanți - interior

Butter Dorobanți

Ne-a plăcut:

  • Pet friendly
  • Ambianța

Nu ne-a plăcut:

  • Prăjiturile prea dulci (pentru una dintre noi)

Ratingul nostru:Impresiile noastre

La Butter am ajuns într-o duminică după amiază când aveam chef de o cafea și ceva dulce, în altă parte decât acasă.

De fapt căutam niște rulouri cu scorțișoară. N-am găsit, dar am dat peste un loc foarte drăguț chiar în buricul târgului, pe Dorobanți.

Fiind duminică mai spre ora închiderii era destul de liber. Mă gândesc că în timpul săptămânii e mai aglomerat. Și pare că au și terasă când e vreme bună.

Deși n-am găsit chiar ce căutam am luat o tartă cu mere și am share-uit cu Radu o cannelé de Bordeaux. Plăcinta mi-a plăcut mai mult, parcă mai aromată. Totuși, ambele  cam dulci pentru gustul meu, însă nu cred că gustul meu e neapărat relevant pentru că mie îmi plac prăjiturile nedulci. În schimb cafeaua bună.

Mi-a plăcut vibe-ul de aici, decorul aduce ușor a cantină (dar nu e ceva rău) și, foarte, important, sunt pet friendly.

Mi se pare un loc foarte potrivit în care să iei o pauză, dacă ești prin zonă.

Eu, poate ați observat, nu-s cel mai sofisticat om din lume 🙂 iar locul ăsta părea nițel prea hipsteresc pentru gustul meu. Mai ales că eram, cred, singura persoană fără piercinguri din încăpere. Mă și pregăteam să fac față politicos unor conversații despre zen, cafea sau pronume.

Ei bine, raportez cu entuziasm că nu a fost cazul – cele două fete de acolo au fost politicoase, prompte și atente, dar nu m-au conversat de loc și m-au lăsat în pace. M-au citit, probabil, că ceilalți câțiva mușterii păreau cunoscuți și s-a stat la taclale.

Adevărul e că atmosfera invită nițel la discuții – e o încăpere aerisită, cu un aer nordic-industrial :D, suficient de mare cât să poți șopti liniștit, cu câteva plante/elemente de design care să dea o notă mai intimă.

Cafeaua bună, dulciurile bune și ele (aș fi vrut să-ncerc și ceva cu pecan și ciocolată dar se terminase), per total a fost o experiență foarte plăcută și relaxantă. Și, probabil, o lecție să nu mă mai grăbesc cu verdictul 🙂

Dacă aș sta prin zonă m-aș vedea mergând acolo la un mic dejun. Dar așa, probabil o duc pe Santina într-o zi la o cafea în cealaltă locație, la Domenii.


Website

sites.google.com/view/buttercoffeeshop


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top