Animaletto Pizza Bar - pizza quattro formaggi

Animaletto Pizza Bar

Ne-a plăcut:

  • Decorul interior
  • Pizza
  • Servirea

Nu ne-a plăcut:

  • Ar merge o selecție mai mare de beri

Ratingul nostru:


Animaletto e una din opțiunile noastre când vrem să ciugulim ceva prin București, în zona Piața Romană – Piața Victoriei, mai mult sau mai puțin planificat.Impresiile noastre

Deși e în centrul orașului, nu e chiar la bulevard, ceea ce îl ferește un pic de hărmălaie și trafic. Dacă vrei să găsești loc pe terasă (care nu e foarte mare) cu siguranță e nevoie de rezervare, mai ales în weekend. Deși la cât de aglomerat a devenit Bucureștiul nu cred că mai e un criteriu.

Noi nu am avut, așa că am stat în interior, ceea ce nu a fost rău deloc. A fost foarte liber și relaxant. 🙂

Îmi place că meniul e prietenos cu vegetarienii; găsești salate, risotto și desigur pizza. Eu am comandat o pizza Bufala cu dovlecei și parmezan. Și cred că e una dintre cele mai bune pizza mâncate prin oraș. Mi-a plăcut foarte mult blatul, extrem de subțire, dar în felul ăsta se simt mult mai bine toate celelalte ingrediente.

Am fost de mai multe ori la Animaletto și mi-au plăcut, mereu, și atmosfera și mâncarea. Servirea a fost promptă și atentă de fiecare dată.

Sigur vom reveni.

Când am venit aici prima oară, acum niște ani, locul mi s-a părut pretențios și hipsteresc. Pe măsură ce am tot revenit, a început să-mi placă tot mai mult decorul și atmosfera. Poate că devin și eu hipster, cine știe, cert e că acum îmi place decorul bauhaus-nordic-functional și, mai ales, faptul că au lăsat spațiu amplu între mese, fără să încerce să mulgă fiecare centimetru de spațiu.

Am mâncat aici doar pizza, că de-aia vii la pizza bar, dar mi-a plăcut de absolut fiecare dată. Mă rog, în 90% din vizite am luat quattro formaggi, dar chiar și așa… 🙂

La băuturi mi se pare că merg prea mult spre cocktailuri (hipsteri, v-am zis eu), deși pizza merge cel mai bine cu o bere onestă. Iar oferta de bere e foarte limitată și doar cu sticle din alea pentru copii. Totuși, găsești cu ce să asortezi pizza.

Personalul e de o politețe maximă și de o promptitudine medie 🙂 ; per total e un loc care-mi place și în care mai mult ca sigur că mai vin.


Website

animaletto.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top