Alt Shift - tort de bezea

Alt Shift, București

Ne-a plăcut:

  • Locația

Nu ne-a plăcut:

  • Servirea
  • Înghesuiala
  • Mâncarea

Ratingul nostru:Impresiile noastre

M-am tot gândit ce lucru pozitiv aș putea să zic eu despre Alt Shift, în afară de faptul că e fix în buricul târgului și ajungi ușor din orice colț de București, că așa am învățat eu, că e indicat să începi cu lucruri de bine. N-am găsit.

La sugestia unor prieteni, cu care ne-am și întâlnit de altfel, am venit să mâncăm într-o duminică, cu rezervare, că altfel nu aveam șanse să găsim loc. Părea că tot Bucureștiul a venit să mănânce aici. 🙈 N-am înțeles de ce, pentru că mâncarea e mai degrabă mediocră, cel puțin ce am comandat eu. Însă și ceilalți cu care am fost au confirmat asta.

Meniul e cu de toate, de la burgeri la paste, supe, pește și tot felul de cărnuri, porțiile foarte mari, dacă ești interesat de aspectul ăsta.

Eu cum sunt fan pește, am luat fish and chips pe care dacă nu-l mâncai cu maioneza de lângă nu îți zicea mare lucru.

Am zis să testez și desertul, să fie review-ul complet.🙂 Erau ceva opțiuni de desert, dar cheesecake-ul mi-a făcut cu ochiul. Blatul și crema de brânză relativ ok, mi-ar fi plăcut poate o idee mai puțin dulci, dar sosul de zmeură nu era sos, ci o gelatină în care puseseră și ceva zmeură.

Servirea foarte slabă, au luat comanda greu, au uitat să aducă ceva băuturi, au uitat să dea comanda unei porții de mâncare. Era totuși o tipă ce părea că știe ce face și de ce e acolo, dar nu ne-a servit ea tot timpul.

In plus, nu o să înțeleg locurile în care personalul nu are ceva distinct, un ecuson, tricou, un moț ceva, ca să nu faci semne altor clienți.

În fine, asta a fost experiența noastră, poate a altora a fost altfel. Dar nu e un loc în care să-mi doresc să revin, nu mi se pare un loc în care să vii să mănânci și nu recomand.

Am comandat de aici, de câteva ori, mâncare la birou, așa că nu aveam mari temeri când am venit să mâncăm, împreună cu niște prieteni, înainte de un teatru. Trebuia să fiu mai prevăzător.

Noi eram cinci, cu rezervare ca la carte; totuși ne-au așezat la o masă de 4 persoane și, dacă al cincilea nu întârzia, nu am fi avut loc de toate blidele în același timp.

Poate de asta servirea e extrem de slabă – trag oamenii ăia de timp până îți iau comanda, până aduc mâncarea, până se lămuresc ce au uitat, doar-doar profită și mai debarasează ceva de pe masă, ca să facă loc.

Nu zic, și eu sunt uituc, dar noi ăștia mai căscați folosim un carnețel, ceva, în care să luăm notițe. Mă rog, probabil am rămas cu o părere proastă despre chelneri pentru că cei de aici sunt fix genul care stă cu ochii în pământ, doar-doar nu vede că ai treabă cu el.

Eu am comandat niște paste dar probabil a fost o neînțelegere, că de fapt mi-au adus ulei de trufe cu niște paste în el. Nu zic, pastele gustoase, porția chiar prea generoasă, parmezan din belșug, dar totul stătea într-o baltă de ulei. Eu sunt mare fan trufe și oi fi zis vreodată că aș fi în stare să beau ulei de trufe cu cana, dar era doar o figură de stil.

După ce am pescuit prin farfurie nu am mai avut chef de desert, dar din ce am văzut nu a fost nimeni încântat de dulciuri. Unii chiar mai puțin ca alții, că au ratat reprezentația de teatru și pun asta pe seama tortului de bezea.

Amplasarea nu e rea deloc, ajungi ușor aici de oriunde ai veni și, teoretic, e un loc bun de văzut cu prietenii; zona e destul de aglomerată dar parcarea de la Universitate e la doi pași, așa că dacă vrei musai un pretext de venit aici, ăsta e. Eu nu o să mai vin.


Website

altshift.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top