Ne-a plăcut:
- Mâncarea
- Aproape de plajă
Nu ne-a plăcut:
- Servirea lentă
Ratingul nostru:
Impresiile noastre
Santina
Pentru că în scurta plimbare la mare am stat doar pe plaja Neversea, cel mai la îndemână pentru masa de prânz a fost să mergem la Irish Pub. Nu aveam de urcat decât vreo sută de trepte, poate chiar mai mult 😂 și eram la restaurant.
Pub-ul e foarte mare, cu terasă interioară și exterioară, așa că am găsit loc de fiecare dată fără să avem rezervare. Sunt și câteva mese cu view către mare și, norocoși, le-am găsit libere de fiecare dată. Mi-au plăcut și muzica și atmosfera. Deși nu o să înțeleg niciodată de ce se folosesc plante artificiale pentru decor. 😣
Am mîncat aici în toate cele trei zile de plajă și mi-a plăcut tot ce am comandat. Meniul e variat, găsești și preparate vegetariene, pește și fructe de mare, dar și dish-uri pe bază de carne. Ai de unde alege oricum. Eu am mâncat așa: tagliatelle cu fructe de mare extrem de bune; risotto tot cu fructe de mare foarte cremos, poate cu o idee cam mult usturoi (dar e doar gustul meu); file de biban de mare cu piure de porumb, andive și capere, un dish o idee mai fancy aşa. A fost bun, poate cam dulce piureul.
Am mai share-uit cu Radu calamari pane care nu au fost răi, dar nu m-au convins neapărat; mă așteptam să fie într-o crustă mai crispy, dar nu. Desert nu am încercat. Am avut o tentativă într-una din zile, dar pentru că nu au avut nici cheesecake, nici înghețată de vișine am renunțat.
Servirea mi s-a părut că depinde de cine e pe tură, dar și de numărul de clienți. Au fost momente în care s-au lăsat așteptați cu meniul sau cu preluarea comenzii, dar de fiecare dată mâncarea a venit destul de repede.
Oricum e un loc decent pe care îl recomand și unde aș reveni.
Radu
Nu știu de când există restaurantul ăsta și cât de pub o fi fost el laînceput, dar acum e departe tare de conceptul ăla – decorul interior ce a mai rămas să aducă aminte de un pub irlandez, dar evident că vara stă toată lumea pe terasă 🙂
Am intrat aici prima oară anul trecut, când am mâncat niște paste comune. Am zis să le mai dăm o șansă anul acesta, că prea erau aproape de plaja noastră – șansa s-a transformat în trei zile de mâncat aici.
Mi-a plăcut tot ce am comandat, cu o mențiune specială pentru cartofii prăjiți cu trufe și parmezan – ca să fiu foarte sincer, dacă nu erau cartofii ăia cred că mai încercam și alt local 🙂
O mențiune și pentru tocana irlandeză de vită, care a fost minunată – carnea de vită curată și făcută fix pe gustul meu, iar servirea într-o crustă de foietaj (gen beef Wellington?) foarte spectaculoasă. Clar mai vreau să mănânc.
În rest a fost doar mâncare bună, gătită cum trebuie și prezentată cu gust. Poate la burgerul ăla ar fi mers și o frunză de salată, ceva, dar nu pot să spun că lipsa ei mi-a stricat ziua 🙂
Atmosfera e plăcută, mai ales la prânz, când nu e extrem de multă lume, muzica e relativ în surdină și poți avea o conversație normală și oarecum intimă.
Servirea mi s-a părut foarte lentă. iar personalul (care în mod evident a fost școlit) mi s-a părut ușor… eu știu, arogant? sau fără chef să fie acolo? Dar până la urmă mâncarea e bună, tu ești în vacanță și nu te grăbești, iar dacă unii nu sunt în vacanță și au resentimente poți trece cu vederea. E de încercat.
Website
Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate.