B3ton Restobar - cheesecake

Preview la B3TON RestoBar

Ne-a plăcut:

  • Vibe-ul

Nu ne-a plăcut:

  • Terasa aglomerată

Ratingul nostru:


Recenzie parțială, că am oprit aici doar la o cafea și un desert, dar poate și impresiile intermediare îi sunt cuiva de folos. Pe noi ne-a convins să revenim pentru o masă întreagă 🙂



Impresiile noastre

Deși aveam B3ton pe lista de locuri de încercat, am ajuns aici din întâmplare, după o plimbare prin Parcul Carol. Aveam chef de o cafea, dar până la urmă am mâncat și ceva dulce. 😊

La desert ai de ales între clătite cu diferite umpluturi, cheesecake, măr copt în foietaj și un soi de papanași reinterpretați.

Deși mi-au făcut cu ochiul și clătitele cu dulceață de afine, am ales până la urmă mărul copt în foietaj, cu înghețată și sos de caramel. Chiar dacă nu sunt fan caramel, am decis să nu renunț la el (cum îmi sugerase Radu, cunoscându-mă bine) și să încerc desertul așa cum l-a gândit bucătarul.

Mi-a plăcut că a venit cald și a avut scorțișoarā și nucă din belșug. Dar a fost íntr-adevăr prea dulce pentru pentru gustul meu. Fāră sosul de caramel mi-ar fi plăcut mai mult. Data viitoare încerc clătitele. 😊

Fiind o zi caldă de primăvară ne-am bucurat că am găsit loc pe terasă. Inconvenientul ar fi că mesele sunt pe trotuar iar pe marginea străzii sunt locuri de parcare. Dacă vine vreun cetățean care face muuulte manevre până parchează sau stă cu motorul pornit așteptând pe cineva sau ceva, experiența nu e prea plăcută. Poți alege să stai înăuntru, unde spațiul e destul de mare. Dar când e vremea bună, parcă nu-ți prea vine.

Oricum e un loc în care aș reveni să încerc și niște paste. Asta ca să fie review-ul complet. 😉

Un bar-restaurant promițător, de partea decentă a hipsterelii :). Am venit aici pentru o cafea și un cheesecake; cappuccino a fost aromat și cu o spumă cremoasă, ca la carte; cheesecakeul a fost și el foarte bun, cu blatul crocant (criteriul meu numărul 1 la cheesecake) crema de brânză fină și aromată, plus un sos interesant de fructe de pădure. Sau poate zmeură? Nu mai țin minte.

O hipstereală tolerabilă, de exemplu, a fost că prăjitura a venit pe un soi de platou/tocător/ceva blid plat, fără nicio margine. Aspectuos și fotogenic, fără niciun dubiu, dar mi-am dat seama cu ocazia asta că doar acasă îmi place să mănânc direct de pe tocător, fără să mai trec printr-o farfurie 🙂

Mărul copt comandat de Santina nu e genul meu de desert dar a părut că cineva și-a dat interesul pentru el, nu a fost fușereală. Per total ne-a inspirat să încercăm și o masă completă aici, cândva. Și ceva de la bar 🙂

Chelnerul nostru a fost prompt, politicos, pus nițel pe glume dar fără să forțeze nota.

Probabil de revenit o să revenim într-o zi mai răcoroasă/ploioasă, în care să stăm înăuntru – terasa mi s-a părut prea înghesuită pentru confortul meu, plus că îți prezintă o dilemă – te așezi spre clădire, unde pietonilor le rămâne vreo jumătate de metru de trotuar, așa că se freacă de mese și meseni, sau spre stradă, unde poți beneficia de traficul auto și, ocazional, câte-o parcare chinuită?


Website

b3ton.ro

Când scriem postul ăsta site-ul nu merge, așa că lăsăm și Instagramul B3ton RestoBar, să fie.


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top