Un Poco Pizza Fresca - Giardino

Un Poco Pizza Fresca

Ne-a plăcut:

  • Pizza
  • Locația

Nu ne-a plăcut:

  • Înghesuiala
  • Fără climatizare

Ratingul nostru:



Impresiile noastre

Trebuie să recunosc că aici am mâncat recent una dintre cele mai bune pizza din oraș. Și ca să-ți dai seama de ce spun asta o să mărturisesc că am mâncat inclusiv marginea aia groasă pe care nu sunt ingrediente și pe care, de obicei, o las în farfurie. 😀

Am văzut apoi la ei pe site că aluatul este făcut dintr-o făină adusă din zona Napoli și este dospit lent; probabil că ăsta e secretul unui blat atât de bun. Și e și copt în cuptor cu lemne.

În meniu găsești tot felul de pizza, pentru toate gusturile și preferințele, inclusiv vegetală (fără niciun ingredient de origine animală). Ai de unde alege. Noi nu eram foarte flămânzi, așa că am împărțit o Pizza Margherita con bufala, simplă, cu ingrediente puține, dar absolut delicioasă.

Ceea ce nu mi-a plăcut totuși aici, e încercarea dusă la extrem de a folosi spațiul. E adevărat că e un loc aglomerat și doar cu noroc găseşti o masă fără rezervare. Dar mesele sunt atât de înghesuite încât chelnerii trebuie să se strecoare printre ele. Eu m-am simțit ca și cum aș fi stat la masă cu cei din jurul meu. Dar îi salvează totuşi pizza.

Aşa că dacă ai chef de o pizza bună, ăsta e un loc în care să mergi.
În plus, e chiar la una dintre intrările în Parcul Carol, poți face și o plimbare când pleci, mai ales dacă ți se pare că ai mâncat prea mult. 😀

Foarte pe scurt, pizza e excelentă. Restul, nu chiar.

Vii aici pentru pizza și atât. Am gustat două pizza și ambele au fost grozave – de la blatul gustos, cu margini crocante și interior pufos, dar suficient de subțire în centru pentru a te bucura de topping, până la toppingurile proaspete și aromate, nu are ce să nu-ți placă.

Locația e și ea mișto – pe strada Frigului, chiar lângă parc. Adică poți veni inclusiv la o tură cu bicicleta/rolele/orice în parc, iar apoi să oprești pentru un prânz rapid 🙂

Personalul e amabil și glumeț, dar viteza nu e chiar fantastică. Localul nu e foarte spațios și fiecare centimetru e utilizat la maximum, cu mese una lângă alta. Or fi pereții și tavanul din sticlă, gen seră, dar tot n-aș recomanda claustrofobilor :). Poate o fi mai rezonabil în timpul săptămânii.

Apropo de seră, am fost în august și am leșinat de cald, nu au decât niște ventilatoare pe tavan, mai mult de decor decât pentru răcorit. Nici cu bere nu te prea răcorești, că oferta e destul de limitată și oricum au doar sticle din alea mici pentru copii.

E restaurantul ăsta ideal? Nici pe departe.
Mai vin, ca să încerc pizza? Cu siguranță.


Website

unpoco.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top