Viggo Steakhouse

Viggo Steakhouse, București

Ne-a plăcut:

  • Desertul
  • Servirea

Nu ne-a plăcut:

  • Locul/gălăgia

Ratingul nostru:



Impresiile noastre

Restaurantul ăsta ar fi putut fi ce trebuie dacă nu ar fi fost în mall. Aşa, e un pic peste celelalte restaurante sau locuri de mâncat din food court, dar tot în mall e şi tot la toaleta din zona de magazine te trimit😞

Încerc să trec peste faptul c-am făcut o veşnicie în trafic, într-un Bucureşti mega-aglomerat, dar am ajuns într-o parcare de mall şi mai aglomerată. Sincer, dacă nu trebuia să ne vedem cu nişte prieteni, cred că m-aş fi întors.

Partea bună, dacă o pot considera aşa, e că, fiind un loc cu prețuri mult peste celelate restaurante din mall, aici e foarte liber şi aerisit, nu-ți alearga nimeni pe langă farfurie.

Acum, revenind la mâncare, eu am comandat dorada cu legume în sos de vin. Legumele foarte gustoase, aş putea spune că mai gustoase chiar decât peṣtele. Care a fost bine gătit, dar i-a lipsit ceva să-l facă într-adevăr delicios. Nu, nu sarea 🙂 sau poate trebuia condimentat cumva. Nu aş şti să spun exact, că eu mă pricep să mănânc, nu şi să gătesc. 😀

La desert am împărțit cu Radu o baclava cu înghețată. A fost bună, însă eu prefer dulciurile mai puțin dulci🙂
În rest servirea foarte atentă, n-am dus lipsă de nimic din punctul ăsta de vedere.

E un loc în care poți merge dacă eşti în mall şi vrei totuşi altceva decât Pizza Hut sau ce-o mai fi pe acolo, ori dacă nu ai chef de aglomerație.

Am intrat cu prejudecăți în Viggo Steakhouse, că deh, restaurant de mall. Le-am păstrat și am plecat cu ele 🙂

Obiectiv vorbind, hamburgerul meu nu a impresionat. E drept, nici nu e genul de mâncare imaginativă. Ansamblul cam spartan, lucru care pentru mine nu e neapărat rău, că nu mă încântă construcțiile alea imense care dau pe dinafara de sosuri și ingrediente. Dar mergea totuși o idee mai bogat, așa am rămas cu impresia unei chifle cam seci, care nu se lega de restul.

Chifteaua extrem de bună, bine făcută (la cerere) dar totuși suculentă. Maioneza cu trufe nu m-a impresionat. Cartofii nici atât, chit că dau bine în poză.

Baclavaua foarte bună și ea; eu eram la baie când au adus-o, am înțeles că au făcut și o mică demonstrație de tăiat și turnat înghețata.

În rest, servirea corectă, prețurile măricele, zumzetul mulțimii omniprezent.

Subiectiv vorbind, mi s-a părut un loc ostentativ, pentru oameni ostentativi. Nu neapărat ceva nasol, dar unde alții plusează la calitate, pentru connaisseurs, ei s-au dus spre show și epatare.

Sau poate mă înșel și există oameni care merg la shopping și simt, dintr-o dată, o nevoie nestăvilită de friptură cu foiță de aur.

Poate aș mai încerca să mănânc la ei, vreodată, dar în niciun caz la mall.


Website

viggo-steakhouse.com


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:



Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top