Bistro de l'Arte Brașov - chiftea de dovlecel

Bistro de l’Arte, Brașov

Ne-a plăcut:

  • Meniu online
  • Personal prompt și amabil
  • Feluri gustoase și proaspete (Santina)

Nu ne-a plăcut:

  • Unele mese în soare
  • Unele mese prea aproape de trecători

Ratingul nostru:


Mâncăm aici cam la fiecare vizită la Brașov – cel mai recent, la finalul plimbării prin Covasna.


Impresiile noastre

Deși Radu este de altă părere, mie imi place restaurantul ăsta.

Trebuie să recunosc că vin în special pentru găluștele cu prune 😋. Sunt mare fan dacă sunt făcute de alții desigur, iar aici sunt ca în filmele cu găluște: pufoase, cremoase și întotdeauna proaspete. Și îmi place că poți comanda câte bucăți poftești, nu există porție prestabilită. Iar eu poftesc tot timpul mai multe decât pot mânca.

Așa că de câte ori avem drum pe la Brașov, ne oprim aici. Și îi mulțumesc lui Radu pe această cale că acceptă să venim aici de fiecare dată😘, chiar dacă restaurantul nu e pe lista lui de preferințe.

Am mai încercat aici de-a lungul timpului chifteaua rumenită de dovlecei, supa de ceapă, ștrudelul cu mere și sos de vanilie (din câte am vazut nu mai este în meniu acum). Totul a fost întotdeauna foarte gustos și proaspăt. Înțeleg că ingredientele ar fi procurate de la furnizori locali.

În perioada asta au eliminat meniurile printate, acum găsești pe masă un QR code pe care îl scanezi și gata, poți să te hotărăști ce comanzi.

Concluzie: Deși ultima experiența avută nu a fost chiar ce îmi doresc și sigur Radu va povesti despre asta, pentru că el a fost cel mai afectat (eu am stat la umbră 😉 ), o să le mai dau și alte șanse.

Băi, dacă ar avea toate câte un soț ca mine! 😀 Singurul motiv pentru care revin la Bistro de l’Arte e Santina. Mi se pare că restaurantul este supra-evaluat și că e un local de hipsteri – mai multă imagine decât substanță.

Apreciez inovațiile/ineditul din meniuri, dar cumva nu rezonez cu mâncarea de aici. Ultimele dăți am luat macaroane cu carne la borcan și clătită din mălai, cu carne – intenție bună, dar rezultatul mi s-a părut forțat.

La ultima vizită, în condițiile în care funcționa doar terasa, jumătate din locuri nu aveau umbrelă, așa că mâncai în soare, în mijlocul verii. Până și cosașii de pe câmp își găsesc un loc la umbra vreunui copac.

O bilă foarte albă pentru meniul online, pe care îl accesezi cu un QR code. Uite că poți folosi tehnologia dacă îți dai interesul – și nu mai e nevoie să ating meniurile în mijlocul pandemiei.

La fel, recunosc progresul din ultimii ani în materie de amabilitate și viteză a personalului, acum e cam ce ar trebui să fie.

Concluzie: Puteți face o vizită, ca să vedeți dacă e pe gustul vostru. Pe al meu nu e. Și într-o zi, când am timp, o să mă duc la familia Suciu din Covasna, să văd dacă există sau e doar o găselniță de marketing 😀


Website

bistrodelarte.ro


Acest review este independent și nu este susținut în niciun fel de către restaurant sau de către vreo altă entitate. 

plimbări pe mail!

Primești automat un email când scriem despre o nouă plimbare.

Nu spamăm 🙂
Citește Politica noastră de confidențialitate.


Share:



Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top